изпрати новина
Водещи новини

ГЕРБ – оръжие за масово поразяване!

ГЕРБ - оръжие за масово поразяване!ВИЖТЕ истинските факти за войната срещу пенсионерите !

Хиляди пенсионери живеят с доход под 200 лева на месец, повече от половината пенсионери у нас живеят с доходи под социалният минимум в страната ни !

Социалният министър Зорница Русинова, изнася данни, които са изключително тревожни ! 491 763 пенсионери у нас оцеляват с доходи, които са под 200 лева на месец ! 409 047 пенсионери получават между 201 и 250 лв. ! 306 737 пенсионери имат пенсии от 250 до 300 лв. !

В тези цифри влизат и добавките към тях например за починал съпруг или коледни ! Четвърт милион получават между 300 и 350 лв., 182 000 получават до 400 лв. ! 540 663 са пенсионерите, които получават над 400 лева! Общият брой на пенсионерите към края на 2016 г. у нас са 2 181 356 души.

Иначе от партия ГЕРБ се направиха на загрижени за пенсионерите в страната и масово във всички населени места направиха дублиране на пенсионните клубове ! Стари активисти по партийна линия масово регистрират нови клубове по места, но това не е социален подход, а поредният грабеж на държавната хазна !

При регистрацията на нов клуб на пенсионери в даденото населено място еднократната субсидия на тази дейност варира от 62 до 68 хиляди лева естествено пенсионерите не знаят за това, а само малцина са просветлени в тази далавера – тези, които са избрани да ръководят това от ГЕРБ ! Та пак се крадат стотици милиони от хазната за пенсионерите, но те не стигат до тях, а една-две екскурзиики за сметка на новият клуб за замазване на очите на хората и другото е пропаганда !

Естествено екскурзииките са еднодневни и храна, и билети не се поемат от клуба, абе с две думи никакви аванти за лошият материал ! Дори самото говорене за вдигане на пенсии Цветан Цветанов охарактеризира като популизко, а самото усвояване на по над 60 000 лева за хилядите клубове регистрирани от година насам какво е, ако не е поредният грабеж на ГЕРБ?

Стотици милиони усвоени уж заради пенсионерите, а пенсионерите и хапка залък не са опитали от тези милиони ! ГЕРБ е оръжие за масово унищожаване, а лицемерието им надмина всякакви граници !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*