Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Да върнем доверието в МВР

Да върнем доверието в МВР

Внимание, опасност от лавините на ГЕРБ! Внимание, заливат ни опасни лавини от ГЕРБ ПИАР!

Сега слогана е „да върнем доверието в МВР“! До тук добре – нови коли, нови микробуси, а старите отиват по селата ! Яко е да са обществени поръчки с комисионни, договори, но кой ще ги обслужва тези коли? Всичко е подредено, натаманено, добре скроено и на Бойко вече е платено !

Сега идва и една интересна част как от ГЕРБ политиците позират с новите коли сякаш те са ги платили ! Нали пак ти народе купи тези микробуси и коли ? Бъчварояа с куп ченгета по телевизията и по медиите заяви, че тя трябва да върне доверието в МВР !

Така е, но Милата Министърка някак си удобно забрави как служителите на МВР командировани на границата нямаха дори една палатка ! Забрави и как служителите на МВР излизаха няколко пъти на протести ! Проблемите в МВР са огромни и не се решават с нови коли, а липса на мотивация, липсват кадри и условията на труд са нископлатени също им орязаха социалните придобивки !

Хиляди са проблемите в МВР, но няма да ги бистрим, а само ще посочим един тънък момент ! Защо единият въпрос от референдума на Слави е да се избират мажоритарно, но за всички шефове на полиция отпадна и нали ГЕРБ го махнаха, но тези ГЕРБ, който сега яхнаха кинетичната енергия на Референдума!

Но така им изнася на ГЕРБ да търгуват с индулгенции и докато шефовете на МВР са партийни назначения те ще обслужват интересите на статуквото, на мафията и на политиците, а политиците на бандитите дето им плащат ! И така с нови коли или със стари коли все тая за хората нищо няма да се промени !

Та и сега нали се харчи като за последно и нашите ГЕРБ лидери купиха коли, все пак там са най-добри и докато полицаите нямат пари да си посрещнат нуждите, парите за МВР ще отиват за коли, а не за полицаите ! Да върнем доверието в МВР, това ще стане когато заловят някой политик !

Това ще стане когато МВР спре да опъва политически чадъри над наркобизнеси и трафиканти, когато спре да разпъва политическите чадъри над цялата мафия и наистина се помага на хората от МВР, които знаят за всеки бандит и престъпник, но не се прави нищо ! С лъскави коли се прави имидж, а с дела се прави уважение! Да върнем доверието в МВР, но преди това да върнем доверието в МВР на самите полицаи!

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

One comment

  1. ТОВА НЯМА да стане скоро. БАИ ТОШО УМРЯ!!!