Изглежда

Изглежда

Меркел: Атаките в Париж изглежда са дело на терористи

Германският канцлер Ангела Меркел съобщи, че е „дълбоко шокирана“ от атаките в петък (13 ноември) вечер в Париж, при които загинаха над 112 човека. Изглежда те са дело на терористи, гласи официално комюнике.

„Дълбоко шокирана съм от новините и снимките, които пристигат от Париж. В тези часове мислите ми са с жертвите на атаките, които по всяка вероятност са дело на терористи, с близките на загиналите и с всички жители на Париж“, заявява канцлерът.

Първи атаките коментира американският президент Барак Обама, а малко след това и Франсоа Оланд, който обяви извънредно положение в страната.

Ние ще Blife.eu направим следният коментар като акцентираме върху думата „ИЗГЛЕЖДА” Изглежда лицата на тези политици са оцапани с кръв ! Изглежда тяхната политика е изтъкана от грешки, който обикновените хора като нас плащат ! Изглежда когато хората скандират, че не искат мигранти никой не ги чува ! Изглежда, че това е преднамерено, с цел създаване на много малки войни в който жертва сме ние обикновените хора ! Изглежда, че Америка има нужда от войни за да движи икономиката си ! Изглежда, че Mеркел предостави територия за тези войни ! Изглежда, че Франция е идеална за това с 50% мюсюлманско население ! Изглежда, че това е само началото на терористични атаки ! Изглежда, че дори там където няма етническо разделение, те го създадоха изкуствено ! Изглежда,че следващите 7-8г. Светът ще бъде хвърлен в прегръдката на изкуствено създаденият тероризъм от Америка ! Изглежда, че всяко щастие е дело на нечие нещастие – защо точно нашето трябва да попитаме нашите политици ? Изглежда, изглежда, изглежда не е правилната дума за коментар именно от Меркел за това което се случва !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.