Инфилтратори + ВИДЕО

Инфилтратори
Инфилтратори

В Европа нелегалните мигранти са наричани „бежанци“, в Израел ги наричат „инфилтратори“. В Европа е лошо да си расист, в Израел не е.
В Европа принуждават народите да приемат почти насилствено нелегалните мигранти, в Израел ги изхвърлят от държавата си и вдигат високи огради на границата си.

В Унгария строят втора стена и остро критикуват Меркел и нейната политика !
В Австрия – протести и надигане на недоволство след поредното изнасилване !
Във Франция текат сериозни дебати за политиката на страната и все пак там Мароканците са много и от преди !
Но за сметка местните провинциални власти във Франция организират местни малки Референдуми с който ограничават исканията на мигрантите за строене на нови джамии!

В Швеция смеят да твърдят, че Рамадан е традиция, в Германия носенето на забрадка е „да бъдеш германец“ и е суперско да те асимилират и претопят, а в Израел отказват да бъдат асимилирани, претопени и подменени като народ.
Нека да вземем примера на Израел!

Efekt 2

Скандинавските страни също имат отряди, който нощем патрулират и мигрантите са притеснени за неонацистките викове и подмятания!
В Германия също се надига неонацистка вълна и само за последните няколко години броят на тези организации и клубове по места е нараснал с 300% като численост !

Хората казват по-добре да ме нарекат нацист отколкото да бъда насилствено накаран да приема ислямът !
Гърция се надигат, в Македония се надигат, но Македония е слаба и бедна страна и сигурно пламъците, който ще се разнесат на Балканите ще тръгнат именно от там след като се вижда почеркът на Сорос в протестите и безредиците в Македония!
И ако някой се осмели да Ви каже нещо, че сте расисти или сте нетолерантни, защото се чувствате Българин, то може да си послужите с Израел като пример.

Мигранти

В крайна сметка какво е национализъм?
Не е ли любов към своето и готовност да го защитим, но не и да посягаме на чуждото?
Докато тук в България БХК и клавиатурните тролове на „Америка за България“ обявиха и че песничката „Зайченцето бяло” звучала расистки !
Страната, която никой не смее да критикува за водената от тях антиимиграционна политика на държавно ниво.
Никой не смее и те се възползват от това за което всички си мълчим !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.