Каква оставка, няма уволнени има назначени!

Каква оставка, няма уволнени има назначени!
Премиерът Бойко Борисов освободи от длъжност зам.-министрите на външните работи Валентин Порязов и Румен Александров за да заминат посланици.

Порязов ще представлява България в Швеция, а Александров – в Нидерландия. Така във ведомството остава само един зам.-министър – Христо Ангеличин.

Посланиците се назначават по предложение на правителството, но с указ на президента.

Заповедите за освобождаване влизат в сила от деня на тяхното връчване, уточняват още от правителствената пресслужба. И така уж ги изкоренихме, а те се вкопават още!

Уж ги уволнихме, а те се назначават май, май кучетата само си лаят !

Абе хора. тези хора май не разбраха. че излязохме против тях и да гласуваме не за тях ! Скоро ще трябва да им го напомним май !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


One comment

  1. Външната политика е сред малкото прерогативи на новоизбрания държавен глава. Посланиците са важен инструмент в изпълнението на тези изключителни права. Затова нека поне ГЕРБ-аджийските посланици във Вашингтон, Москва, Лондон, Париж и Пекин, а също така и тези в Берлин и Брюксел, да бъдат любезни да подадат оставки. Президентът Радев да реши дали да ги приеме, или не.