Как се бият жени в ислямът?

Как се бият жени в ислямът?

Как се бие жена ?

Според „ислямският етикет” има пуснати книги как се бие жена!

Разпространяват се не само в Саудитска арабия, но и в Европа !

Властите в Европа при проверка на бежанските лагери и на ислямските квартали все по-често попадат на такива печатни екземпляри !

В тях подробно се описва как и в какви случаи мъжете трябва да бият жените си.

Efekt 2

Една от тези книги е на авторът Мохамед Кемал Мустафа със заглавие „Жената в исляма“. Според това издание тоягата е едно добро средство за съветване, но според Мохамед Кемал тоягата не трябва да е твърде дебела понеже боят с тояга трябва да нанася повече духовни страдания отколкото физически !

Препоръчително е жените да бъдат бити според явтра по лицето,гърдите,корема,главата и по по-чувствителните части !

Има и други препоръки например Джордж Буске, автор на книгата „Секс-етикетът в исляма“, счита, че когато се бие жената, главното, което трябва да се спазва, е мъжът да не нарани самия себе си. Ето защо „слабата жена трябва да се бие с пръчка, или с шамари и отворена длан, а по-дебелите и по едрите – с юмрук“.

В Катарскта телевизия има предаване „Шариатът и животът“ по телевизионния канал „Ал-Джазира“ пък са уверени, че физическото насилие е подходящо за възпитанието не на всяка жена, а само на онази, която „възприема този процес нормално“. Ако жената изпитва унижение по време на телесните наказания, не си струва да бъде бита, смятат телевизионните специалисти.

А пък авторът на книгата „За подчинението на жената в исляма“ – Хасан Аша, определя стриктно случаите, в които мъжът трябва да бие жена си. Според него такъв метод на въздействие е допустим, ако жената отказва да се гримира и облече приятно преди срещата с мъжа си, не иска да задоволява сексуалните му потребности, пренебрегва религиозните си задължения или излиза от дома си без негово разрешение.

Истината е, че това са светските препоръки и за нормите на държание, но в действителност в този свят се режат глави за много по-малки провинения !

Как се бият жени в ислямът?

Съществува нравствена полиция от жени, който следят за спазването на законите на Шериата, а тези жени са въоръжени и не се двоумят да използват оръжието си в знак на налагане на волята на Мохамед и своите закони ! Вижте повече тук: blife.eu/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.