изпрати новина
Водещи новини

Когато Демокрацията чу за България

Когато Демокрацията чу за България
Когато Демокрацията чу за България направо зарида !

Задминали са ни държави, които са били най-зле !

Там където цари погром като Замбия и Еквадор са по-добре от нашата страна и не е за вярване това каза статуята на свободата и веднага заплака горката !

Не е за вярване, ама си е Факт и ако има АД  на тази земя то той би бил в нашата страна!

Ето какво говорят за страната – втора в света по смъртност сме били, но за сметка на това пък сме с най-прогресивно остаряващото население, иначе пък сме втори в света по измами, макар че според мен сме първи, защото за доста измами не знаят !

Та като най-старите и най-болните и май най-простите да ме прощавате, ама според политиците е така щом два пъти сваляте един с оставка, а той си прави пак устата да управлява и явно сме повели и тази класация, ама не ни го казват за да не ни обидят !

И как да не сме прости като злато газим, бедни ходим, но за стотици милиарди излиза злато от страната ни, а сме най-бедните не само в Европа, а и изпреварихме почти всички африкански държави !

Когато Демокрацията чу за България

Прости трябва да сме иначе от аграрна страна се превърнахме в гладна страна, а защо ли, ами явно ни мързи да си гледаме по едно прасе и по двадесет кокошки  и една градина за да имаме всичко на трапезата си всяка зима !

Така обезлюдиха се селата и малките градчета, а всеки се напъха в панелка малка и се чуди как да свърже двата края щото пари няма !

И как да има като работническата партия мутира и в нея няма ни един работник в управленският елит, нищо ляво не остана там тъдява !

Да ме прощават, ама тези десни хич не са лесни и при тях не виждаме Демокрация, а всичките копнеят за диктатура и окупация !

Забраняват със закона всичко от Комунизма, нима не правиха така и в Комунизма не забраняваха да се говори за Капитализма ?

Най-здравите окови са тези на глада и на всеки вече ги има на врата !

Ако не слушаш и не си послушен ще те уволнят по партийна линия и от Банката ще ти вземат жилището и колата, излизаш на пътя, а там те чакат другите бандити! Как да не гласуваш пак под строй? Ако това е по-различен строй здраве му кажи, а като за здраве заговорихме сега покажете ми един дето е здрав като скала, бедни и богати всичките са болни само цената на лечението е различна, а според цената и качеството тук парата командва кой ще живее и кой ще умре !

Наскоро цялата страна видя как един бандит прострелян за часове строи най-големите доценти и професори с бели манти как държавата го гледа като писано яйце, а колко ли умряха през това време на другите лекари в ръцете я кажете?

Нямаш осигуровки – умираш, това е, имаш осигуровки – искат ти пари, нямаш да платиш и пак умираш !

Казвам ви това го няма никъде в света да си плащаш за да си роб !

Някога в далечни времена е имало робство, но на робите господарите са полагали минимални условия като покрив над главата, като храна и лекарска грижа, имали са грижа !

Днес пак сме роби, а си плащаме за покрива си над главата, за храната, за водата, за лекаря и така който до когато издържи нали ?

Често да ви кажа не я искам тази Демокрация, не я искам, ама няма как вече сме с вериги оковани, освен ако не скокнем всички и да кажем стига толкова, но това няма как да стане, защото борбата за насъщният ни за утрешният ден е по-важна за стомаха от свободата !

И докато сме роби все ще е така и кой мислите ще ви управлява? Ами тези дето ви направиха такива и все пак те са такива, които държат ключът към свободата, но никога не ще го дадат на народа, защото ще си развалят рахата !

И това го знае статуята на свободата и затова се разплака горката !

И ако на времето по времето на турското робство хората са имали по 7-8 деца и на четири години са плащали кръвен данък по едно дете !

То днес хората имат едвам-едвам по 1-2 деца и от тях всички емигрират да търсят спасение за стомаха  и главата, а вие тук умирате от бедност, глад, мизерия и болести, а на погребението Ви ще бъдат само няколко съседа и  самотата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*