Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Летен туризъм за 2014 година

Варна и морското крайбрежие на нашата красива страна предлагат великолепни условия за морски туризъм всяка година. Богатото културно наследство и прекрасната природа, ще се хареса на всеки турист, който реши да посети тази дестинация тази година.

Морската ни столица Варна предлага също така възможности за приятно разтоварване от каменните шума мегаполиси, много забавления и също така, културен туризъм. Градът е богат на музеи, театри, картинни галерии и паметници на културата, които също не бива да пропускате, ако изберете Варна за вашата лятна дестинация 2013. Северно от тази детонация се намират и други красиви места, които също е добре да посетите, за да не съжалявате после – Св. Константин и Елена, Златни пясъци, Албена, които също предлагат перфектни условия за почивка, забавления и занимание с водни спортове. В тях също има много културни и спортни мероприятия. Във връзка с наличието на минерална източници , съвременните начини за почивка и СПА центровете, ще можете да съвместите балнеолечението и почивката на море.

В южната част на Варна са разположени курортни места като Обзор и Бяла, които са много предпочитани места за почивка за тези от Вас, които търсят тишина и приятна почивка далеч от шума на големите градове, без излишен разкош и претенции.Има и други туристически дестинации, които ще Ви харесат, но и ще Ви впечатлят с чистите си плажове, топлото си слънце, но и красотата си.

Природния парк Златни пясъци е разположен недалеч от курорта със същото име. В него не само, че е съхранено био разнообразието на региона, но и се предлагат чудесни възможности за екологичен туризъм за любителите му. Има пет маршрута, които Ви довеждат до старинни фонтани, приятни места за почивка и чудесни природни забележителности. Културното наследство на парка включва в себе си древни паметници. Ето защо несъмнено Варна и другите близки курортни места си остават много харесвани и предпочитано място за летен туризъм всяка година.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Варна и морското крайбрежие на нашата красива страна предлагат великолепни условия за морски туризъм всяка година. Богатото културно наследство и прекрасната природа, ще се хареса на всеки турист, който реши да посети тази дестинация тази година. Морската ни столица Варна предлага също така възможности за приятно разтоварване от каменните шума мегаполиси, много забавления и също ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: Бъди първи!
0