Медиите в подкрепа за Стоян Тончев с призив към всички от Поморие за подкрепа!

Медиите в подкрепа за Стоян Тончев с призив към всички от Поморие за подкрепа!

Известният журналист Стоян Тончев от Партията на зелените официално се кандидатира за общински съветник в Поморие

Той се регистрира в Общинската избирателна комисия вчера точно в 13,30 часа и попълни нужните формуляри. Неговата листа е съставена от 12 души, като втори и трети в нея са Стоян Иванов и д-р Васил Костадинов. За разлика от казионните партии, тук листата е съставена изцяло от граждани, които не са политически обвързани.
„За сега нямаме кандидат за кмет, нашата подкрепа ще я запазим в тайна. По принцип ще подкрепим политиките и действията на всеки един кмет, който спечели изборите, ако неговите действия са в полза на гражданите на Поморие и състваните селища. Важен е интересът на хората и фирмите“, зотсече Тончев.
Кандидатите за общински съветници допълниха, че в момента, в който интересите на кмета са против хорските интереси и не са в синхрон с тях, не само ще оттеглят подкрепата си от него, но обществеността щяла да бъде запозната до 24 часа и ще последват протести,с които кметът да бъде свален.
Мотивите си да се кандидатира за общински съветник журналистът формулира със силен текст, в който обяснява защо е време млади и можещи хора да влязат в местната власт.
Ето и посланието му:
„Омръзна ми от фалша. Писна ми от лицемерието. Гнус ме е от псевдосмелостта и подкрепата, ама мнимата – отзад, тихо, кротко, скрито, покрито…
Излезте и покажете, че сте смели мъже и жени! Търсете правата си! Не се оставайте да ви мачкат! Слушайте сърцето и душата си!
Знам, ах, колко вие сте ми се оплаквали, колко съм ви бранил, без дори да ви познавам. Но съм знаел, че сте прави. А аз съм с правотата, с истината, на страната на онеправданите. Не, защото са слаби, а защото са имали нужда от подкрепа, от разбиране, от едно рамо, което да осмисли битката им. И сме печелили! Заедно!
Къде сте вие сега?
Виждам ви! Чувам ви!
Псувате, негодувате, заканвате се… Но като „В механата“ на Ботев.
Искам ви с лицата ви, с позициите ви, с гнева ви, с болката, която сте натрупали от подигравките и униженията, изпитали на гърба си.
Кои са те? Кой е той?
Не се страхувайте!
Аз, едно момче, тръгнало от нищото, им доказах, че няма по-голяма сила от човешкия дух, от силата на мисълта, когато си на страната на доброто и се бориш за истината и свободата!
Роби ли сте?!
Докажете, че не сте. И застанете до мен. Тук и сега. Не после, когато всички подвиват крак и се прегъват като макарон пред онзи, от когото зависело нещо.
Искам да кажа още няколко неща. Да си ги преповтарят до изборите ония…, те си знаят кои.
Коя е най-голямата сила на света? „Парите“, ще ми отвърнете в хор…. Да, ама не! „Големите пари“ – ще уточните бакалски. И ще бъдете прави, защото вие други понятия не познавате. Няма да уцелите и от стотния път, защото в прогизналите ви от сметки мозъци, лексеми като морал и честност не се промъкват. И понеже целите сте пропити от меркантилизъм и фарисейство, вие, нещастници, не допускате, че някой може да служи на хората БЕЗПЛАТНО, да защитава имота, бизнеса, честта и достойнството им, да брани обществения интерес. Онзи, който вие задгърбвате ежедневно.
Зная, че ви говоря на непонятен език, че всичко това няма как да стигне до тъпите ви тикви.
Но моята позиция е към поморийци и всички честни избиратели, които няма да си продадат гласа срещу мръсните ви кинти. Защото три кила кайма не значат воля. Три кила кайма не струват позиция и три кила месо не овъзмездяват четирите години ощетяване на община Поморие.
Общинските пазванти на кмета от ГЕРБ на ДПС живеят в свой, паралелен свят. Там, където шумолят лепливите от кир хилядарки, там, където не достигат клетвите на излъганите надежди, там, горе, на стълбата на Смирненски /може и на черешата, във варненски вариант/.
Затова, запишете си урока: Всичко може да осерете, но не всичко може да купите!
Служа на хората, на истината и се боря за свободата, а не на господарите, които ви държат верижката. Аз нямам цена, защото е безценно служенето на народ и Родина /запомнете, че последното се пише с главна буква!/.
И ще стана общински съветник, пряко вашите мръсни номерца и ще извадя всичките ви сделки, обществени поръчки и мръсотии на светло. Едно тридесетгодишно момче ще направи това, което никой не посмя до сега. Пардон, не пожела да направи.
Защото хората са с истината. Истината с пари не се купува. Подценявате интелигентността на избирателите.
Иде ново поколение, което не желае да се въргаля във вашите фекалии, което има воля и мисъл да промени България.
Страх ли ви е? Или може би искате да ни купувате с чувала?
Недоразумения…
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ГРАЖДАНИ НА ОБЩИНА ПОМОРИЕ ДА ЗАСТАНАТ ДО МЕН. СЕГА! А НЕ СЛЕД ТОВА…“
Стоян Тончев
Това бе публикувано в : big5.bg

Ние от blife.eu заставаме зад Стоян Тончев не само като зад един от добрите журналисти, не само зад медията zadkulisite.com чрез която той неуморно задава въпроси за проблемите на обществото !
Заставаме зад Човекът Стоян Тончев който винаги е бил на страната на хората който винаги е помагал на хората в нужда не само като е давал трибуна а като човек с блага дума и връзки и познати !
Той винаги е бил на страната на онеправданите винаги затова и ние смятаме, че ако един такъв смел млад и напорист млад човек на който му пука за страната си влезе в местното управление то гражданският контрол ще бъде приложен на дела а не на думи !
Вярваме в него и ще бъдем плътно зад него защото знаем че той е не подкупен и мотивите му са безкористни само и единствено за благото на хората !

Екипът на blife.eu научи и че той се ползва с доверието на много от администраторите в социалните мрежи който изказаха готовност да го подкрепят !
Нека Господ Бог бъде с теб в борбата ти с мафията, защото ако Бог е с теб Стояне има ли значение кой и какво е срещу теб !
Пожелаваме успех в начинанието ти много медии застанаха с името и авторитет си зад теб ние ти вярваме време е и хората да си зададат въпросът защо ?
Защото си човек с чест и достойнство защото никога не ни подведе и думата ти е закон но не забравяй доверието е като огледало супи ли се не може да бъде поправено пази го !

Екипът на blife.eu Ви благодари, че сте наши читатели!
Благодарим Ви за доверието!

Efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.