НАТО срещу Путин

НАТО срещу Путин

НАТО праща още войски на границата с Русия, спира агресора Путин?

Информацията е разпространена от Кореспондентът на Wall Street Journal в Брюксел Джулиън Барнс съобщава, че страните от НАТО вече обсъждат да увеличат броя на войските, разположени по границата на Русия, и поставянето им под официално командване на Алианса.

Целта на операцията е да бъде възпирана евентуална агресия от страна на Москва, обяснили пред Барнс дипломати и военни представители от централата на НАТО в белгийската столица.

Един от плановете бил да се разположат батальони в Полша и трите Балтийски републики – Литва, Латвия и Естония. Друг план пък предвиждал разполагането на един самостоятелен батальон на НАТО някъде в региона. Информацията бе разпространена и от „Ройтерс“, но агенцията уточнява, че не е потвърдила новината от свои източници.

„Ройтерс“ припомня, че след анексирането на Крим от Украйна миналата година, държавите в региона са силно притеснени за следващия ход на Русия. Това било особено силно след учения на Москва в пограничните райони, уточнява Wall Street Journal
Източник: burgas-podlupa.com/2015/

Efekt 2

Ние от Blife.eu питаме защо НАТО е срещу Путин, а не Путин срещу НАТО ? Защо страните членуващи в НАТО разчитат на Путин да оправи мигрантският проблем, а в същото време се държат към него като с агресор, а не спасител ? Защо ли, просто е – САЩ управляват НАТО и от това те искат ВОЙНИ …. Искат ги на всякъде по целият свят, във всички страни, естествено не в тяхната ! За жалост Българското правителство е марионетно и отдавна в позицията на България!Всички геополитики не зависят от нашите управници, а от посланици и секретари, който казват как и какво да казва ! Само че цялата медийна машина и властови ресурс не могат да пречупят любовта на Българският народ към братска Русия!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.