изпрати новина
Водещи новини

Николай Цонев ирония +ВИДЕО

Николай Цонев ирония +ВИДЕО

Ето какво публикува на стената си Николай Цонев

Публикуваме текста без редакторска намеса :

Това предложи вчера лидерът на ПП „Нова алтернатива“ Николай Цонев, влизайки напълно екипиран с военна каска и полицейска жилетка в НДК за рождения ден на списание „Хелоу“. По думите му вече е опасно партийните лидери, които са извън приятелския кръг на ГЕРБ, да се движат незащитени. За съжаление, опасността е също толкова сериозна и за обикновените граждани, които вече не могат да се разхождат дори по централния софийски булевард „Витоша“ без притеснения, че могат да станат случайна жертва на снайперист, допълни Цонев.

Новата униформа на опозицията – с каска, бронежилетка и без оръжие – има и друга символика, твърдят от ПП „Нова алтернатива“. Каската предпазва от отломките на рушащата се власт, а бронежилетката е последната останала защита за сърцето и гръбнака на българската икономика – малкия и среден бизнес. Иронията на един от големите български политици беше посрещната с одобрение от присъстващите на светското събитие

bulpress tv

Източник: Николай Цонев

Ето Видеото: Опозиционните лидери да се движат с каска и бронежилетка

Ние от Blife.eu ще коментираме,че иронията на Николай Цонев е един вид предупреждение за всички нас . Ние питаме трябва ли да се страхуваме от диктатура и ежедневно използване на груба сила върху всички нас!
Припомняме, че срещу него в правителството на ГЕРБ 1 също се отнесоха по крайно репресивен и оскърбителен начин за което след това той осъди България в Стразбург. Ето как се появи и Движение за СПРАВЕДЛИВОСТ – РПГ! Ирония или не, факт е че срещу Българските политици има и физическо посегателство, което е под диктата на МВР и ние осъждаме това крайно остро !
Това е крайно недопустимо и явно посегателство не само срещу личността, а и целящо да всее респект срещу всички опоненти на ГЕРБ и компания ! Трябва всички остро да осъдим този факт на посегателство срещу демокрацията в България!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Ето какво публикува на стената си Николай Цонев Публикуваме текста без редакторска намеса : Това предложи вчера лидерът на ПП „Нова алтернатива“ Николай Цонев, влизайки напълно екипиран с военна каска и полицейска жилетка в НДК за рождения ден на списание „Хелоу“. По думите му вече е опасно партийните лидери, които са извън приятелския кръг на ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: Бъди първи!
0