Новият „ГАЗ-69” на цена от 106 000 лв.

Новият „ГАЗ-69” на цена от 106 000 лв.
Новият „ГАЗ-69” на цена от 106 000 лв.

РУСИЯ ВЪЗРОДИ НЕПОДРАЖАЕМИЯ ГАЗ С НОВА ВЕРСИЯ
Съветският военно-транспортен високопроходим автомобил ГАЗ-69 се завръща на пазара. Проектът е на руското тунинг ателие Truck Garage, като предвижда създаването на мощен и модерен автомобил, изпълнен в духа на познатата „текезесарка“.

ГАЗ-69 от 2016 година, както е наречен проектът, използва оригиналните рама и каросерия, които обаче са доработени и заздравени. За целта е използвано специално покритие Line-X, докато в интериора се залага на модерни уреди и оборудване, но решени в ретро стил.

Преобразеният руски всъдеход е получил и нов двигател – V8. Върховото предложение е HEMI с мощност 465 к.с., но клиентите могат да избират и между агрегати с обем 6,1 и 5,7 литра. TRUCK GARAGE се снабдява с двигателите от вторичния пазар на САЩ, като подбира мотори с пробег до 30 000 км, сочи информацията.

Gaz-69

Напълно ново е и шасито на машината, като са подбрани мостове Teraflex, блокируем заден диференциал ARB и койловъри. Джантите са 17-инчови и са оборудвани с гуми за офроуд.

Efekt 2

Новият ГАЗ-69 ще бъде произведен в серия от само 12 екземпляра. Цените започват от 4 млн. рубли (приблизително 106 000 лв). Предлагат се версии с мек и твърд таван.
Това споделиха от: bgr.news-front.info

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.