Обвиниха „Гугъл“, „Фейсбук“ и „Туитър“, че не се борят с разпространението на ислямизма

Мюсулмани


Комисия на британския парламент обвини интернет компаниите и най-вече „Гугъл“, „Фейсбук“ и „Туитър“ за това, че не прилагат достатъчно средства, за да възпрепятстват разпространението на джихадистки идеи в киберпространството.

Съвременната фронтова линия е интернет, пише председателят на комисията по външните работи, депутатът Кийт Вас, в доклад, предаде „БНР“. Дискусионните форуми и социалните мрежи са жизнените сокове на „Ислямска държава“ и други терористични групировки за набиране на членове, финансиране и разпространение на тяхната идеология“, пише той. По-нататък той обвинява „Гугъл“, „Фейсбук“ и „Туитър“, че са неспособни да реагират на тази заплаха.

Според него именно с този си провал те допускат определени зони в интернет да се превръщат в зони на беззаконие. За комисията стотиците хиляди затворени от „Туитър“ акаунти и милионите свалени от „Гугъл“ видеозаписи, са само „капка в морето“. Според нея проблемът идва от това, че липсват достатъчно хора, които да следят за съмнително съдържание.

„Тези компании разполагат с екипи само от по няколкостотин служители, за да следят милиарди акаунти. Миналата седмица „Туитър“ съобщи, че през последните 6 месеца е закрил 235 000 акаунта като мярка срещу разпространението на ислямистка и терористична идеология.
Източник: novavarna.net
Истината е, че дори Фейсбук толерира ислямистите!
Зъкърбърг пусна безплатен Интернет по лагерите за временно пребиваване на мигрантите и инвестира в безпилотни самолети за разпръсване на безплатен интернет в пустините региони на ислямските държави !

Там където има терористични войни, Зъкърбърг им подарява интернет, защо ли ?
Ами много просто – тероризмът използва Фейсбук, Гугъл и Ютуб както и Туитър за своите кореспонденции с щабовете на „Ислямска държава” и спящите клетки по целият свят !

Efekt 2

За каква борба става дума та те всички служат на ЦРУ, а ЦРУ създаде „Ислямска държава” преди това Ал-Каида и всички останали !
Няма такова нещо като борба срещу исляма !

Напротив – всеки, който говори против исляма е ограничаван от глобалните социални мрежи с обвинението, че говорил с езикът на омразата или че насаждал расово и етническо напрежение !
А тези ислямисти като демонстративно режат глави и позират с това и се хвалят в социалните мрежи те на какъв език говорят и за какво религиозно и расово етническо напрежение става дума ?

Ние от Blife.eu сме жертва на този контрол често ни свалят публикациите но ще продължим борбата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.