изпрати новина
Водещи новини

Патриотични игри или игрите на глада – сезон 3

Патриотични игри или игрите на глада - сезон 3

Започнаха игрите на глада сезон 3 !

Валери Симеонов отправи едно илюзорно послание към двете агитки, което няма как да стане !
Обществото не е узряло да приеме такава широка коалиция!

Сега Каракачанов заговори, че ОП иска да участва във властта с министерски кресла и започнаха да извиват ръцете на Бойко Борисов !

За Сега от БСП са имали една спешна среща на Позитано и са в готовност за втора, но по всичко личи, че се чака решението на Борисов!

А Бойко Борисов бе категоричен – кампанията БЕЗ КОМПРОМИС! Което си е една лъжа, но ние сме свикнали за толкова години каже ли Бойко нещо то е обратното и все пак неговата политическа кариера е основана на компромиси както в политически така и в личен план, но хайде и да не слизаме под кръста надолу !

Та докато ОП се въртят като маша и втълпяват, че те не могат да бъдат заобиколени !
Все повече е реалистичният сценарии ГЕРБ +ДПС + ВОЛЯ и трите формата имат воля да управляват и май по-лесно ще се разберат с ДПС, а те и без това са заедно във всичко до сега – магистрали Хитрино, Цветанов дава пари за Джамии, спират парите отпуснати за Църкви и ги дават за молитвени храмове, абе коалиция с абревиатура БДМ е най-вероятна ! В крайна сметка всички са там за да Усвоят още и още и тримата са бизнесмени и ще се разберат !

И докато Патриотите се правят на най-важните и че те са балансьорът то забравят, че ДПС са истинският балансьор за последните 27 години ! Чисто математически ГЕРБ 95 + ДПС 26 +ВОЛЯ 12= 133 предостатъчно !

Да пратят Патриоите да бият бабички следващите 4 години !

А за народа това е поредната серия на игрите на глада сезон 3 ! Вдигат ток газ храна вода всичко и това ще е най якото дране на ГЕРБ !

Както се казва до кокал, а кокалът, който си мисли Валери Симионов, че е лапнал просто ще бъде реален само в някой болен мозък !

Както е казано „търпи народе наш, все пак имаш 500 години стаж“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*