Попитайте Борисов

Попитайте Борисов
Време е да се държи сметка за обещанията, за делата, време е за оставка !

Попитайте Борисов защо нямаме армия ? Защо в МВР има съкращение и недоволство? Защо на майките замразиха детските и как така една майка за да изтегли кредит доходите и са малки, а за да получава мизерните детски са големи ? Какво стана с „Южен поток“ ? Какво стана с Бургас-Александруполис?

Какво стана с АЕЦ „Белене“? Какво стана с Инвеститорите от Катар и как сме щели да изнасяме агнета за там? Какво стана с добивът на Газ и Нефт от Черно море, а нали България щеше да бъде независима енергийно? Какво стана с Газовият Хъб, от къде ще е газта в него? Какво стана със Здравеопазването ни ? Как така изнасяме ваксини годни и внасяме такива непригодни?

Какво става, защо се намаля броя на клиничните пътеки ? Защо телковете в цялата страна възпрепятстват пенсионирането и масово намалят точките на хората, да не би болните да са оздравели ? Защо се приватизират минералните извори от чужди фирми? Защо допускат ГМО да ни превзема, тази година сушева, а добивите от пшеница са по 600 килограма на декар, как става това с ГМО и много торове и пестициди, с много отрови и хербициди, но за народа ще са отровни тези витамини !

Какво става с магистралите, защо започнаха да се рушат, защо асфалта се нагъгри и пропадат участъци цели, а дали някой не краде от качеството на тройна цена платено ? Защо съсипва се море и планина, защо прокудихте туристите с цени високи и лошо обслужване, а сега и българите вече ще почиват в Гърция и по света, защото по-евтино е затова ?

Защо продават се най-големите икономически гиганти на хора поставени от Вас или на кръговете близки до вас? Защо се дават най-печелившите сектори в страната за концесии за по 100 години ? Защо Другите добиват нашето злато ? Защо Чуждите вериги ни продават храната и как така сте поверили грижата за прехраната на цяла една нация на други фирми от чужбина и какво ядем знаят малцина!

Efekt 2

Защо загубихме суверенитетът си не само по небе, но и по земя, а и по море ни няма, къде остана думата Държава? Защо нямаме национална стратегия за повишаване на демографските ни цифри, а водите страната към пълно изтребление и самоунищожение? Защо нямаме национална стратегия за интеграция на малцинства и те живеят в гета, а там е немислимо да се интегрират ?

Защо превръщате страната в едно голямо гето и ислямистите от цял свят да се струпват тука ? Защо няма образование, което да възпита подрастващите на нацията в старите добродетели на морал, уважение, на родолюбие, на патриотизъм, на чувство за отговорност и дълг към родината ?

Защо не връщате казармата, Финландия си върнаха казармата ? За казармата да попитаме, тя възпитава и може да е по желание, а така ще имаме и кадри за войската или да нямаме войска е по-добре? Защо не се върнат трудови войски и който не иска да учи и няма осми клас да бъде призован в трудови войски да отбие задължителна военна служба и нима трудоваците няма да построят магистралите и ЖП линиите по-бързо от вашите фирми? Защо пенсиите са толкова малки, а това е геноцид над хората на преклонна възраст ?

Защо заплатите са толкова малки, нима по-големите заплати не са и с по-големи данъци и удръжки и такси за страната и респективно за хазната ? Защо има злоупотреби във всички министерства, Вие не виждате ли, не чувате ли, не знаете ли за това ? Защо имаме огромна администрация и защо имаме толкова много каси и гишета и докато има каси и да се дават пари на ръка ще има корупция? Хиляди защота без отговор !

А сега да Ви кажем защо всички викат ОСТАВКА! Една държава трябва да има три основни приоритета: Здравеопазване – здрава нация ! Образование – умна нация ! Силна икономика – богата нация ! Кой от трите критерия изпълнихте господин Борисов ? Ето защо хората викат Оставка и ако скоро правителството не подаде оставка народът ще дойде лично да Ви го каже ! Време е за оставка !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.