Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Предният среднощен екшън с джихадисти у нас

Предният среднощен екшън с джихадисти у нас

Този път става дума за поредните три дози мигранти от Турция към нас !

При три случая в Бургаско и Ямболско са задържани 34 нелегални мигранти, които ще бъдат предадени на Разпределителния център в Елхово. И така ще получат първата си регистрация в еврозоната у нас !Това става ясно от съобщение на пресцентъра на МВР. В първия случай вчера вечерта към 23 часа граничен полицейски наряд от ГПУ-Малко Търново опитал да спре за проверка два автомобила в землището на село Габър, община Созопол. Шофьорите обаче не изпълнили полицейската палка и с мръсна газ потеглили в посока село Зидарово. При опита за бягство единият от автомобилите излязъл от платното и блокирал в разораната нива. Шофьорът и спътникът му избягали от местопроизшествието и опитали да се скрият в близката гора.

Граничните полицаи установили в „Опел”-а има 8 чужди граждани без документи за самоличност, по техни данни афганистанци. По-късно 30-годишният шофьор и 25-годишният му помагач от София са открити и задържани в ГПУ-Малко Търново. Граничните полицаи уведомили колегите си от ОДМВР-Бургас, които в 23.30 часа задържали на входа на областния град втория автомобил – BMV, с други 5 чужденци без документи, също представящи се за афганистанци. Задържан е и шофьорът, който е 26-годишен мъж от Монтана.

Предният среднощен екшън с джихадисти у нас

В друг случай за вчера гранични полицаи от ГПУ-Болярово са задържали в землището на с. Воден двама мъже от близките села. Те водели 9 чужденци без документи, представящи се за иракски граждани. С постановление на районната прокуратура водачите на групата са изпратени за 72 часа в следствения арест в Елхово.

Трима мъже от Бургаска област, водещи 12 нелегални имигранти без документи са спипани също вчера в землището на с. Горно Ябълково от служители на ГПУ-Средец. Чужденците заявили, че са иракски граждани. Заедно с водачите те са задържани. Тази сутрин е арестуван още един мъж от региона, съпричастен към случая. Образувано е бързо производство в ГПУ-Средец. / Така е приключила поредната доставка мигранти от Турция за България!

Предният среднощен екшън с джихадисти у нас

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Този път става дума за поредните три дози мигранти от Турция към нас ! При три случая в Бургаско и Ямболско са задържани 34 нелегални мигранти, които ще бъдат предадени на Разпределителния център в Елхово. И така ще получат първата си регистрация в еврозоната у нас !Това става ясно от съобщение на пресцентъра на МВР. ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: Бъди първи!
0