Путин разпореди да настъпи промяна във външнополитическата концепция на Русия

Путин разпореди да настъпи промяна във външнополитическата концепция на Русия

Дошло ли е времето политиката на „сдържане“ на Русия да отиде в архива

Руският първи дипломат Сергей Лавров съобщи пред експерти в сферата на външната политика, че по нареждане на президента Владимир Путин са започнали да работят върху промяна на външнополитическата концепция на Русия.

Това предадоха руските информационни агенции, цитирани от БНР. Това изказване идва на фона на друго изявление на Лавров от преди седмици, че е време политиката на „сдържане“ на Русия да отиде в архива и че редица държави от НАТО и ЕС раздуват мита за „руската заплаха“.

В последно време изказванията на официални представители на Москва, показват че тя се възприема като жертва на русофобска пропаганда, която се води срещу нея от САЩ и Запада.
Източник: blitz.bg/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.