„Сбогом ДПС“ в Гърменско +ВИДЕО

„Сбогом ДПС“ в Гърменско +ВИДЕО

Местан освиркван на митинг в Гърменско. Нарече хората ,,кучета“! (видео)

На митинга в Дебрен не присъстнал депутатът Алиосман Имамов Със скандирания „Не вярваме вече на ДПС“, „Ахмед Башев вън от община Гърмен“, „Измамници“, „Престъпници“, „Феодали“ и „Ууу“ бяха посрещнати днес по време на предизборен митинг в гърменското село Дебрен лидерът на ДПС Лютви Местан и кандидатът за кмет Ахмед Башев. В Дебрен, за да не слушат речите на двамата политици, бивши членове на ДПС, отстранени като неудобни от Башев, изключили озвучителната уредба и така думите им били чути само в първите редици на събралите се на площада в селото.

На митинга в Дебрен, по необясними за местните хора причини, не е присъствал очакваният от тях заместник-председател на ДПС Алиосман Имамов, към когото хората в гърменското село не крият уважението си. Те са убедени, че отсъствието на Имамов е било в знак на протест срещу издигането на Ахмед Башев за кандидат-кмет от ДПС. След освиркването на на Местан и Башев, лидерът на ДПС изпуснал нервите си и нарекъл „кучета“ хората, които не спирали да сипят обиди по негов адрес, с което още повече предизвикал недоволството им. С „Ууу“ и „Сбогом ДПС“, извикано от множество мъжки гърла, групата от представители на Централното оперативно бюро, кандидат-кметът Ахмед Башев и кандидатите за общински съветници напуснали гневни Дебрен, разказаха местни жители. „Напълно незаконен и необявен предварително митинг проведоха днес в нашето село ДПС начело с лидера им Лютви Местан.

Използваха събралото се множество на предизборната изява на кандидата за кмет Минка Капитанова, след която те се качиха на трибуната и започнаха техния митинг. Отначало полицията се възпротиви, защото митингът на ДПС не бе заявен, но после униформените направиха реверанс към лидера Местан и позволиха провеждането му. Напразен се оказа обаче опитът им да задържат хората от предходното предизборно събитие, защото повечето се разотидохме“, споделиха дебренци след проваления митинг на ДПС. Местните заявиха още, че посрещането на лидерите на ДПС с поклони и страхопочитания в селата на общината вече никога няма да е същото, както е било преди. Те разказаха, че в Дебрен ръководството на партията е пристигнало с голям автобус и коли, пълни с хора. По-късно през деня на митинг в съседното село Дъбница агитката срещу представителите на Движението за права и свободи стана по-многолюдна и по-ожесточена към наредените на трибуната представители от Централното оперативно бюро и местния им кандидат за общински кмет.

„Именно водените от тях симпатизанти напълниха площада, за да се вижда на камерите на поканените телевизии, че площадите навсякъде са пълни с привърженици на ДПС. Картинката беше повече от жалка както в Дебрен, така и в Дъбница, защото хората не пожелаха да участват в политическото фиаско, а тези, които останаха – ги освиркаха. И в Рибново, и в Дъбница, и в Дебрен ДПС събра децата и младежите под 18 години, които се снимаха и забавляваха с фолк изпълнителите, които бяха довели“, съобщиха очевидци на кампанията на ДПС в Гърменско.
Източник: burgas-podlupa.com/

Efekt 2

Ето видеото:

Ние от Blife.eu питаме това ли е електоратът с който се бие в гърдите Местан, че 500 000 са зад ДПС ? Ясно се вижда и чува народната любов с която ДПС се ползва ! В целият делиорман навсякъде кандидати за кметове масово се кандидатират от местни инициативни групи и граждански сдружения  и никой не иска да има нищо общо с ДПС освен зависимите от тях ! Движението основно разчита да си напазарува предимно роми за техните кандидати ! Фасадата за човешките свободи и права на турското население се пропука алчноста на лидерите на движението и единственото което правят е да правят обръчи от фирми обслужващи единствено само върхушката на ДПС ! Хората обаче виждат това – виждат в каква контролирана бедност и нищета ги държат и вече негодуват ! Истината е че Българи и турци са държани умишлено в бедност и недоимък и нима ние нямаме едни и същи потребности и не искаме едни и същи неща да имаме работа и сигурност да можем да си посрещнем сметките спокойно, да си изучим децата, да имам спокойни и достойни старини ?Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


от administrator