Синдикален лидер в МВР: Пакетът „ Горанов ” е касапница

Синдикален лидер в МВР: Пакетът „Горанов” е касапница

Пакетът „ Горанов ” не е никакъв пакет, а касапница. Върнаха ни в първи клас.

Искат да сме доволни, че ни върнаха в изходна позиция. Ние не искаме това, искаме да се развиваме. Това заяви в „Здравей, България” Галентин Грозев от Синдикален алианс „Сигурност в МВР”.

Не може да искаш доверие от някого, пред който ти изглеждаш като клошар в собствения си кабинет?! Как може да имаш доверие в пожарната, когато няма коли и екипировка?!, възмущава се Грозев.

Ние не искаме оставки. Добре, ако орежат запратите с ¾ с какво ще се подобри услугата на униформените? Ще намалеят престъпленията ли?!

В МВР нямаме отопление. В СДВР няма асансьор, как да заведеш болен човек на разпит на 6-ия етаж?! Казва ли са ни: Е, ще отслабне. Та той е болен и той ли трябва да отслабва!

Efekt 2

Преди като протестирахме заради лошата база ни казваха: „Вие заради едните условия ли сте?“ Протестирахме срещу системата, пак:“ Вие за едната система ли?“ Сега ни питат: „Вие заради парите ли?“ Да, заради парите отговаряме, категоричен е Грозев.
Източник frognews.bg/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.