След карантината и мафията излиза на протест!

След карантината и мафията излиза на протест!
И мафията излиза на протест, иска 15% увеличение на доходите си!

Скоро пак полицията ще излезе на протест, но нека се замислим за това! Прави са хората, че има извънреден труд, който са извършили и трябва да им се заплати!

Но има различни процеси в мафията и в полицията, които често се преплитат! Специални разработки на служители на МВР, в които полицаи под прикритие се вграждат в мафията, но връзката е двупосочна когато мафията също вгражда хора в МВР!

Най-известният такъв случай е мутра от СИК когато става главен секретар като постът е платен за сумата от 400 000 долара!

Efekt 2

Всички знаем коя е мутрата дето се казва, а после му порасна работата! В МВР са налице други проблеми в това ведомство и 75% от бюджетът му отива за заплати, а има 30 % недоокомплектоване, ами ако се окомплектоват колко процента ще са заплати?

Затова и се издържат от актове и глоби като тази криза с коронавируса накара полицаите да обикалят паркове и градинки и да пишат актове, обикалят и малките населени места да търсят хора без маски, да глобяват, но не и да се борят с битовата престъпност.

Това е недопустимо управление на средствата в МВР, но нали МВР се бори с корупцията как ще се пребори със самата себе си? Друг голям проблем в МВР е ниска компетентност на служителите и това не е от вчера и преди са се разправяли вицове за полицаи, но вече проблемът е огромен!

Има един проблем за който никой не говори, че в МВР има назначения с престъпен умисъл!

Накратко мафията си вкарва свой хора там! След идването на Цветан Цветанов в МВР и Мафията, и МВР придобиха друг облик! Вече няма силови момчета да ви притесняват, a има си полицаи затова вече няма да ви рекетират, има си Данъчни и НАП с любезното съдействие на МВР като нещата придобиха съвсем друго измерение както се казва в една поговорка: ”Цар като ти разплаче майката няма и на кого да се оплачеш”!

Та така МВР загуби доверието на хората проблем, които изтъква правителството, но истинският проблем е, че хората изгубиха доверието на МВР!

И така закоравели престъпници изучават децата си в Симеоново и учат право! След това ги внедряват в системата на МВР така е и с митниците, а по-богатите ги правят дори политици и магистрати! Капиталите на Мафията обичат сигурността, а кой може да им я гарантира освен изброените институции?

Тази измислена криза е за грабеж и мафията търпи най-големите загуби досега и скоро няма да се учудим, ако излязат на протест едни полицаи и с тях едни корави нарисувани момчета.

Кризата е повод за ограбване на олигарси и отнемане на бизнеси, а бизнес въртят само Бойкопомазаните у нас и така олигарси напускат страната, бизнесмени ги фалират и на практика мафията на ГЕРБ самоизяжда своите и скоро наистина мафията може да излезе на протест, защото държавата не се бори с организираната престъпност, а тя я финансира с поръчки проекти и европейски фондове, но това спря и сега държавата си взима всичко, което им е дала и с тяхното дори дето се казва с лихвите, а кой е държавата – Бойко.

Паралелната държава ще се изправи скоро срещу другата във войната за оцеляване и можем да кажем само едно, че Бойко не може да ограби всички, не може да убие всички ни и рано или късно той ще си отиде по един или по друг начин.

Исус Христос е бил заобграден от свети хора и пак е бил продаден, а Борисов е обграден само от лицемерие, интереси и врагове и скоро ще го научи. Понякога разделите в мафията с летален край… А тези дето трябва да го пазят някак си са се сраснали с тези дето вече много мразят.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.