Сорос – един ЛУД или един БОГ? Адът идва след по-малко и от месец !

Сорос - един ЛУД или един БОГ? Адът идва след броени дни ! !


Джордж Сорос е унгарски евреин – Дьорд Шорош !
Той е американски финансист и милиардер от еврейско-унгарски произход!
Става известен с валутни спекулации и дейността си на филантроп. Основава фондация „Отворено общество“ и написва няколко книги. Неговото богатство е оценено на 8,5 млрд долара от списание Форбс, с което той се нарежда на 80-то място по богатство в света и 24 в САЩ.
Сумата, която е дарил от 1991 г. насам чрез своята фондация „Отворено общество“, е около 5 млрд. долара.
Също е спонсор на „Кива“, организация от Сан Франциско, която се занимава с безлихвено микрофинансиране, насочена основно към развиващите се страни.

Чрез Америка за България той финансира всякакви проекти в България !
Финансира или по-точно контролира всякакви хора, политици, икономисти, медии до обикновени протестъри и хора, които знаят как да предизвикват масови безредици и хаос!
Хаосът в него живее и Сорос имаме една поговорка, че „риба се лови в мътни води“, а Сорос знае как да размъти всяка вода на планетата !

Той не зачита правилата, той не зачита законите, той не зачита никого !
Той не чака удобна ситуация за да направи финансова спекулация, а той я създава !
На световните финансови пазари брокерите имат една приказка „ако видите евреин да скача през прозореца на висока сграда, скочете и вие, ще изкарате пари“ така цяла плеяда от финансисти и брокери следят ходовете на Сорос на световните пазари и да бъдем откровени когато Сорос направи някой финансова манипулация хиляди правят същото и така тази манипулация става в пъти по-голяма, става огромна и няма кой да я спре !
Истината е, че Сорос отдавна се мисли за Господ !
Говори като такъв, мисли като такъв, действа като такъв !

Това, че той влияе на милиарди жители на планетата означава само едно, той вярва, че хората са нищо, че хората са негова собственост и от там идва и неговото отношение към всички нас !
Негови са думите :

Аз съм Бог, Аз съм създал всичко, аз контролирам Америка“ (George Soros: ‘I Am A God, I Created Everything, I Control America“).

Efekt 2

Да той се мисли за Бог, но лошото е, че той се мисли за лош Бог.

Сорос казва за себе си, че за него „нормалните правила не важат“, че той е „егоистичен“ Бог.

Егоизмът е една от най-силните еврейски черти, която най-добре се показва от Шекспир в „The Merchant of Venice“ в превод „Венецианският търговец“ !

Дали пороците на Сорос ще достигнат да доведат и самият „БОГ СОРОС ” до такъв край ние можем само да се надяваме !
Но помнете хора, преди да напусне този свят, този АЛЧЕН БОГ делата му така ще отекнат във вечността, че макар и смъртен следите му ще са толкова разрушителни за човечеството, че все едно ИСТИНСКИ БОГ Е ИЗСИПЪЛ ГНЕВЪТ СИ НА ЗЕМЯТА !

Това, което Сорос направи с мигрантите и как кризата в Сирия се растели в другите държави, и у нас !
Това религиозно противопоставяне в целият свят с толкова омраза, толкова смърт, толкова страдание, толкова мъка и болка не е случайна !

Сорос бе спонсор на фамилията на Клинтън и на други преди тях !
В началото на 90-те и по време на управлението на Бил Клинтън в Ирак имаше окупирани зони от армията на САЩ, в който Един Сорос знаеше какво се случва !

Бомбардировки на заводи за сухо мляко, което е жизнено важно за подрастващите деца на една нация и няколко поколения деца вече са анемични и нямат да бъдат нормални хора !

Ако някой си направи трудът да проследи небесните карти и датите, в който има някакви космически събития, подредба на планети, зимно слънцестоене и лятно слънцестоене.
Ако някой си направи трудът да анализира съвпаденията на Астрономическите явления и в дати и бомбардировките в дати ще открие едно странно съвпадение !

Гледа ли Бог Сорос на хората по света като материал за жертвоприношение на този въпрос си отговорете сами?
Но който и каквото да ми говори на всеки има няма 100 години на планетата избухват войни !
И третата световна война ще започне на 25.12.2016г. според Бог Сорос !

Според наскоро Daniel Estulin, експерт по световното задкулисие, е получил от инсайдер достъп до една фраза от разговора на Сорос с представител на висшия ешелон на властта – Илюминатите. „Това ще започне на 25-ти.

Краят на декември, всички са се успокоили. Бонбони и играчки по елхите, светлинки и фойерверки.
Това е добър момент да се започне промяната.. Aмерика и разтърсване на света … и страните ще започнат да падат като плочки на домино”!
Трябва ли да очакваме краят, истинският АД, да бъде издигнат на 25 декември?
Коледните мигрански поздравителни картички, който бяха раздадени в Кьолн и Осло просто е било генерална репетиция на която да се провери как ще реагират правителствата купени вече от СОРОС !

Дали предстой адът или някой друг Бог ще ни спаси, невидим, но истински Бог на доброто, а не на злото?
Запомнете тази дата 25 декември 2016 г., запомнете и това име Джордж Сорос !
В Библията е записано, че мъстта поражда само мъст и кръвта не се измива с кръв и Сорос го знае и семената на враждата са посети, семената на злото растат между нас и според Сорос плевелите на злото ще започнат да свалят правителства само след по-малко от месец !

Ако ти, който четеш тази статия вярваш в Господ Бог сподели на стената си, тази статия с думите:Исусе Христе,

 

Господи Боже Исусе Христе, спаси всички Българи от това зло, където и да се намират по света !

АМИН !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


2 коментара

  1. samo detotoq drakon ne e 4ovek 😀

  2. ,,Господи Боже, Спаси всички българи“?! само българите ли? … Сорос само e егоист ! браво на вас, че не сте ! 😀