Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Сорос – един ЛУД или един БОГ? Адът идва след по-малко и от месец !

Сорос - един ЛУД или един БОГ? Адът идва след броени дни ! !


Джордж Сорос е унгарски евреин – Дьорд Шорош !
Той е американски финансист и милиардер от еврейско-унгарски произход!
Става известен с валутни спекулации и дейността си на филантроп. Основава фондация „Отворено общество“ и написва няколко книги. Неговото богатство е оценено на 8,5 млрд долара от списание Форбс, с което той се нарежда на 80-то място по богатство в света и 24 в САЩ.
Сумата, която е дарил от 1991 г. насам чрез своята фондация „Отворено общество“, е около 5 млрд. долара.
Също е спонсор на „Кива“, организация от Сан Франциско, която се занимава с безлихвено микрофинансиране, насочена основно към развиващите се страни.

Чрез Америка за България той финансира всякакви проекти в България !
Финансира или по-точно контролира всякакви хора, политици, икономисти, медии до обикновени протестъри и хора, които знаят как да предизвикват масови безредици и хаос!
Хаосът в него живее и Сорос имаме една поговорка, че „риба се лови в мътни води“, а Сорос знае как да размъти всяка вода на планетата !

Той не зачита правилата, той не зачита законите, той не зачита никого !
Той не чака удобна ситуация за да направи финансова спекулация, а той я създава !
На световните финансови пазари брокерите имат една приказка „ако видите евреин да скача през прозореца на висока сграда, скочете и вие, ще изкарате пари“ така цяла плеяда от финансисти и брокери следят ходовете на Сорос на световните пазари и да бъдем откровени когато Сорос направи някой финансова манипулация хиляди правят същото и така тази манипулация става в пъти по-голяма, става огромна и няма кой да я спре !
Истината е, че Сорос отдавна се мисли за Господ !
Говори като такъв, мисли като такъв, действа като такъв !

Това, че той влияе на милиарди жители на планетата означава само едно, той вярва, че хората са нищо, че хората са негова собственост и от там идва и неговото отношение към всички нас !
Негови са думите :

Аз съм Бог, Аз съм създал всичко, аз контролирам Америка“ (George Soros: ‘I Am A God, I Created Everything, I Control America“).

Да той се мисли за Бог, но лошото е, че той се мисли за лош Бог.

Сорос казва за себе си, че за него „нормалните правила не важат“, че той е „егоистичен“ Бог.

Егоизмът е една от най-силните еврейски черти, която най-добре се показва от Шекспир в „The Merchant of Venice“ в превод „Венецианският търговец“ !

Дали пороците на Сорос ще достигнат да доведат и самият „БОГ СОРОС ” до такъв край ние можем само да се надяваме !
Но помнете хора, преди да напусне този свят, този АЛЧЕН БОГ делата му така ще отекнат във вечността, че макар и смъртен следите му ще са толкова разрушителни за човечеството, че все едно ИСТИНСКИ БОГ Е ИЗСИПЪЛ ГНЕВЪТ СИ НА ЗЕМЯТА !

Това, което Сорос направи с мигрантите и как кризата в Сирия се растели в другите държави, и у нас !
Това религиозно противопоставяне в целият свят с толкова омраза, толкова смърт, толкова страдание, толкова мъка и болка не е случайна !

Сорос бе спонсор на фамилията на Клинтън и на други преди тях !
В началото на 90-те и по време на управлението на Бил Клинтън в Ирак имаше окупирани зони от армията на САЩ, в който Един Сорос знаеше какво се случва !

Бомбардировки на заводи за сухо мляко, което е жизнено важно за подрастващите деца на една нация и няколко поколения деца вече са анемични и нямат да бъдат нормални хора !

Ако някой си направи трудът да проследи небесните карти и датите, в който има някакви космически събития, подредба на планети, зимно слънцестоене и лятно слънцестоене.
Ако някой си направи трудът да анализира съвпаденията на Астрономическите явления и в дати и бомбардировките в дати ще открие едно странно съвпадение !

Гледа ли Бог Сорос на хората по света като материал за жертвоприношение на този въпрос си отговорете сами?
Но който и каквото да ми говори на всеки има няма 100 години на планетата избухват войни !
И третата световна война ще започне на 25.12.2016г. според Бог Сорос !

Според наскоро Daniel Estulin, експерт по световното задкулисие, е получил от инсайдер достъп до една фраза от разговора на Сорос с представител на висшия ешелон на властта – Илюминатите. „Това ще започне на 25-ти.

Краят на декември, всички са се успокоили. Бонбони и играчки по елхите, светлинки и фойерверки.
Това е добър момент да се започне промяната.. Aмерика и разтърсване на света … и страните ще започнат да падат като плочки на домино”!
Трябва ли да очакваме краят, истинският АД, да бъде издигнат на 25 декември?
Коледните мигрански поздравителни картички, който бяха раздадени в Кьолн и Осло просто е било генерална репетиция на която да се провери как ще реагират правителствата купени вече от СОРОС !

Дали предстой адът или някой друг Бог ще ни спаси, невидим, но истински Бог на доброто, а не на злото?
Запомнете тази дата 25 декември 2016 г., запомнете и това име Джордж Сорос !
В Библията е записано, че мъстта поражда само мъст и кръвта не се измива с кръв и Сорос го знае и семената на враждата са посети, семената на злото растат между нас и според Сорос плевелите на злото ще започнат да свалят правителства само след по-малко от месец !

Ако ти, който четеш тази статия вярваш в Господ Бог сподели на стената си, тази статия с думите:Исусе Христе,

 

Господи Боже Исусе Христе, спаси всички Българи от това зло, където и да се намират по света !

АМИН !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

2 коментара

  1. samo detotoq drakon ne e 4ovek 😀

  2. ,,Господи Боже, Спаси всички българи“?! само българите ли? … Сорос само e егоист ! браво на вас, че не сте ! 😀