изпрати новина
Водещи новини

Тато и татковците на нацията !

Тато и татковците на нацията !

За Тато и татковците на нацията и баба Ванга, думи и слова вижте тук сега !

Георги Първанов похвали новият президент !
Той коментира и ветото върху приетия закон за концесиите, като похвали Радев за това и допълни, че подкрепя действието му.
Естествено не липсваше и критика!
Президентът от 2002 до 2012 г.

Георги Първанов леко сръчка Румен Радев по повод протестите в Румъния. Преди време той каза, че ще отиде там да проучи техния опит, но ето, че и при тях нещата не вървят съвсем гладко, както сочат протестите. Борбата с корупцията е процес.

Що се отнася до нас – един закон не е достатъчен.
В крайна сметка, ако не са здрави институциите и администрацията не боледува, няма да можем така лесно да се справим, коментира Първанов.

Ние от Blife.eu само ще добавим, че е рано да се дават оценки на Радев и че всеки негов ход и дума се гледа през лупа !

Всички политически централи дебнат и за най-малкият гаф или повод да създадат някаква жълта сензация и да го омаскарят по български дето се казва търсят му цаката!
За сега обаче новият президент за разлика от предишният не говори глупости, а всяка дума е добре подбрана и на място !

А още по-старият президент няма за какво да го сръчква за реформите в друга страна, защото и там протестите са иницииране под натиск както и законите така са избрани !
Ние знаем, че Европейската комисия притиска Румъния за тези закони, но знаем и че няколко хиляди политици и обществени фигури, и дори медийни магнати и олигарси са в затвора, а това по времето на Георги Първанов не се случи у нас и някак си не му отива да дава квалификации, нищо че е най-старото куче в президентската институция с най-голям стаж и опит при това ! Не трябва да се сравнява Румъния с България, а само да се вземе добрата практика от нея !

А като сме тръгнали да връщаме назад във времето президентските лица да припомним и думите на най-дългогодишният баща на нацията Тодор Живков, „че в България навсякъде по всяко време има материал” и за затвора за 27 години май бая политици имат грехове и прегрешения, а и думите на Ванга са, „че всеки рано или късно плаща“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*