УЗУРПАТОРИТЕ: ОСТАВКА НА ГЕРБ и РБ и да върнем РБ и ГЕРБ

УЗУРПАТОРИТЕ : ОСТАВКА НА ГЕРБ и РБ и да върнем РБ и ГЕРБ
Узурпаторите или реформаторите заедно с ГЕРБ !

Нима до сега не викахме „оставка“ на кабинета на ГЕРБ и РБ, та ще връчваме мандат на РБ и ГЕРБ, по-тъп народ от Българският няма !

„Много сме благодарни за оценката, която президентът даде на РБ за свършеното през този мандат и за това, че се нагърбихме да опитаме и да проведем консултации за съставяне на правителство в рамките на този парламент. Той и ние смятаме, че това НС не е изчерпало възможностите си и може да се търси реформаторско мнозинство“. Това заяви след срещата с президента Росен Плевнелиев зам.-председателят на СДС Румен Христов.

На срещата на „Дондуков” 2, която продължи малко повече от час, присъстваха Румен Христов, Борислав Великов, Костадин Марков и Александър Христов. Румен Христов изтъкна, че отговорността пред РБ е огромна. „Автентичната десница не е получавал мандат от 19 години. Ще постъпим изключително отговорно към преговорите. Ще искаме преговори с ГЕРБ и основно с Бойко Борисов”, каза още зам.-председателят на СДС и изрази надежда въпросната среща да се осъществи до следващия понеделник. „Не виждаме причини за провеждане на предсрочни избори”, категоричен бе той.
Източник: blitz.bg

Efekt 2

Ние от Blife.eu още ще добавим, че целият Български народ поиска промяна и ако до сега управляваха ГЕРБ и РБ то сега новата промяна каква е – новият кабинет да бъде от РБ и ГЕРБ ?

Това не е истина, ГЕРБ са узурпирали властта заедно с РБ и Патриотите, и не искат да признаят загубата си, не искат да чуят, че суверена казва „махайте се“ и са готови на всичко дори и на гражданска война и масови безредици само и само да останат на власт !

Тук е въпросът, който трябва да зададем КЪДЕ Е ОПОЗИЦИЯТА? България има нужда от нова алтернатива на управление !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.