изпрати новина
Водещи новини

УЗУРПАТОРИТЕ: ОСТАВКА НА ГЕРБ и РБ и да върнем РБ и ГЕРБ

УЗУРПАТОРИТЕ : ОСТАВКА НА ГЕРБ и РБ и да върнем РБ и ГЕРБ
Узурпаторите или реформаторите заедно с ГЕРБ !

Нима до сега не викахме „оставка“ на кабинета на ГЕРБ и РБ, та ще връчваме мандат на РБ и ГЕРБ, по-тъп народ от Българският няма !

„Много сме благодарни за оценката, която президентът даде на РБ за свършеното през този мандат и за това, че се нагърбихме да опитаме и да проведем консултации за съставяне на правителство в рамките на този парламент. Той и ние смятаме, че това НС не е изчерпало възможностите си и може да се търси реформаторско мнозинство“. Това заяви след срещата с президента Росен Плевнелиев зам.-председателят на СДС Румен Христов.

На срещата на „Дондуков” 2, която продължи малко повече от час, присъстваха Румен Христов, Борислав Великов, Костадин Марков и Александър Христов. Румен Христов изтъкна, че отговорността пред РБ е огромна. „Автентичната десница не е получавал мандат от 19 години. Ще постъпим изключително отговорно към преговорите. Ще искаме преговори с ГЕРБ и основно с Бойко Борисов”, каза още зам.-председателят на СДС и изрази надежда въпросната среща да се осъществи до следващия понеделник. „Не виждаме причини за провеждане на предсрочни избори”, категоричен бе той.
Източник: blitz.bg

Ние от Blife.eu още ще добавим, че целият Български народ поиска промяна и ако до сега управляваха ГЕРБ и РБ то сега новата промяна каква е – новият кабинет да бъде от РБ и ГЕРБ ?

Това не е истина, ГЕРБ са узурпирали властта заедно с РБ и Патриотите, и не искат да признаят загубата си, не искат да чуят, че суверена казва „махайте се“ и са готови на всичко дори и на гражданска война и масови безредици само и само да останат на власт !

Тук е въпросът, който трябва да зададем КЪДЕ Е ОПОЗИЦИЯТА? България има нужда от нова алтернатива на управление !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*