Фашизмът на Борисов е по-страшен от този на Желю Желев

Фашизмът на Борисов е по-страшен от този на Желю Желев

И ако този на Желю Желев е написан на книга то на Борисов е реален ! Бойко е на ход да арестува всички, който симпатизират на Русия !

Поредно безумие и репресия върху демократичните свободи на гражданите, граничещи с фашизъм се готвят да приемат под формата на закон в родния парламент! Сините народни представители Методи Андреев, Мартин Димитров и Петър Славов вкараха закон за поправка в Наказателния кодекс!

Той предвижда да бъде брутално наказван с глоба и затвор всеки, който извършва в България комунистическа пропаганда. А за пропаганда пък се счита, ако си сложиш в офиса портрет на Тодор Живков, Георги Димитров, Карл Маркс, Че Гевара или Ленин, ако си облечеш тениска със сърп и чук, КГБ или с образа на който и да било представител на социалистическото минало и идеология и дори ако си закачиш петолъчка на ревера, или си купиш от модерните блузки с надпис СССР.

Efekt 2

За пропаганда се счита и медалите на бащите на който има петолъчка. За пропаганда ще се зачитат дори Вашите снимките от казармата нали на фуражките има звезда ! Всичко на което пише сделано в СССР от миналото Ви !

Този безпрецедентен закон ще развържи хунтата да прави безразборни арести, да тършува всеки дом и всеки да бъде обвинен ! За подобно „престъпно деяние“ се предвиждат 3 години лишаване от свобода и глоба до 5 хиляди лева. Подобни преследвания и репресии спрямо социалистическата идеология си е позволявал единствено Адолф Хитлер!!! И всички знаем какво знаме с какви символи се е развяло на покривът на Райхстага !

Историческите факти сочат, че никой диктатор не се е осмелявал да забрани символите на социализмът ! Мераците на сините Американофили или по-точно надничари са от времето на 38-то Народно събрание е бил приет закон, който обявява комунистическия режим у нас за престъпен. Но по неведоми пътища мерките не са били такива драконови каквито искат да въведат сега ! Иначе синият фъфлек Мартин Димитров реши да ни успокой, че видите ли който иска да си гледа Сталин и Тодор Живков на портрети в къщи можело ама на двора или в офисът – твърдо за затвора!

Ами аз имам татуировка на сърп и чук и сега се чудя дали да изляза от къщи и дали няма да ме арестуват веднага и ако ме вкарат в затвора за комунистическа пропаганда ми каза един приятел !

И никой друг по света! Факт! А закона на господата Андреев и Димитров силно напомня по своята бруталност фашисткия „Закон за защита на държавата“ от 1943 г., според който БКП бива забранена, а евреите – тикнати в гета и окичени с жълти звезди – да са разпознаваеми. Мотивите на днешните депутати-идиоти, автори на закона за строгите санкции са:

Още по време на 38-то Народно събрание е бил приет закон, който обявява комунистическия режим у нас за престъпен. Но незнайно защо тогава не били приети адекватни мерки и наказания за правенето на комунистическа пропаганда на обществени места. Който иска да си гледа Тодор Живков или Сталин, може да го прави вкъщи, каза милостиво Мартин Димитров. Но ако го направи навън или в офиса си, ще носи наказателна отговорност!

И сега какво геройте на социалистическият труд до вчера отличници на пета петилетка днес затворници ! Ами нашите дядовци, който са наградени от Българският антифашистки съюз и до вчера са проливали кръвта си за да спасят България от Фашизмът, а днес синовете на фашистите ли ще ги довършат по затвори и арести ! Явно за България Бъдеще няма да има щом Реформаторският блок заедно с коалиционният си партньор ГЕРБ са тръгнали да реформират миналото ни !

Ех, каква сбъркана демокрация ни са падна от Американската томбола ! В цял свят в демократичните страни всеки има право да изповядва каквато религия иска и каквито идеи, но в България не е така ! Налага се майчин език на турското население та той не е и майчин на майките Ви бре. Справка от Уикипедия, свободната енциклопедия сочи :

„След края на Османската империя и основаването на Република Турция през 1932 година е учредена Турската езикова служба под патронажа на президента Мустафа Кемал Ататюрк, която трябва да изследва и стандартизира турския език”!

Сега ни се налага да забравим комунизма и как да стане това? Има една поговорка, че вълкът, който бил изял едно младо и крехко вкусно агънце на една поляна после седем години обикалял поляната като си спомнял какво вкусно агънце е бил изял на нея !

Та и ние днес как да забравим времето в което нямаше безработица, нямаше гладни, нямаше бедни както дори и Крум е заповядвал ! НЯМАШЕ ГЛАДНИ господа псевдо демократи Методи Андреев, Мартин Димитров и Петър Славов! Тези така наречени реформатори трябва да бъдат арестувани моментално и да им бъдат повдигнати обвинения за проповядване на фашизъм! Тези хора могат да бъдат съдени и за това, че противопоставят населението на страната ни или просто управляващата хунта днес прилага старото Римско правило  “Разделяй и владей” и ние нали сме балами веднага ще започнем да се караме по тази тема вместо да отидем пред парламента и да ги обстреляме с ЧЕРВЕНИ домати – символ на нашата носталгия по онова време, в което се пропагандираше, че капитализмът е зло ! Днес вече всеки може да направи лична съпоставка и да каже че всичко казано за комунизмът излезе вярно, но и всичко казано преди години за капитализмът излезе два пъти по-вярно !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.