изпрати новина
Водещи новини

Цветан Цветанов на четири очи с истината!

Цветан Цветанов на четири очи с истината!
Цветан Цветанов или Наглият за наглите и Килърът за килърите!

Цветанов заяви, че килърите и наглите са с най-знаковите престъпления!

Цветанов се среща с престъпници когато е бил министър на вътрешните работи ! Когато Гергов се срещна с Цацаров като Бизнесмен си отиде от партията !

Ако днес трябва да взема такова решение,  казва Цветанов, пак щял !

„Няма да коментирам нищо повече, всичко е документирано по делото ! Петър Христов за мене е един достоен човек ! Аз познавам Петър Христов от момента, с който се занимавам с политика ! Петър Христов е десен човек, сигурно е така и всички от СИК са такива в ГЕРБ ! Ако бях отново вътрешен министър трябва да се направи необходимият контакт пак, нали“?

Колко пъти му се е налагало да прави такива контакти ? За коментара на полицията и абсурдните изказвания и хронология на факти и безумията, който се случват?

Цветанов, намекваш, че нямаме право да се съмняваме ли, пита Цветанка Ризова?

Разберете хора, нямаме право да се съмняваме !А всички който се съмняват и пишат за тези съмнения сигурно са фалшиви новини, нали? На тези теми трябва да бъдат информирани народните представители, каза Цветанов, но пропусна, че се дължат отговори и на обществото ! Отмъщение ли е за един от осъдените във Велико Търново?

Имате ли информация, че Христов е завзел бизнеса на Вълев?

Аз за такива работи не знам, казва Цветанов ! Като Шеф на вътрешната комисия и коя е версията Ви, която Ви притеснява? Единственото за което се притеснявал е за това по наглите !

В България когато даден човек подпомага държавата или подпомага някакво следствие не е най-доброто, което може да му даде държавата !

„Когато бях в Европол на първата ми среща бе да градя доверие, доверието, което е нула! Взех имената и ги замених“!

И така Цветанов не отговори на истински важните въпроси, който напират в обществото – дали Велико Търново е бастион на ГЕРБ подобно на Добрич и градът на Суджука или като Хасково където 118 милиона се разпределиха между братовчедите от ГЕРБА!

Да всички знаем, че Велико Търново е бастионът на Цветанов и сега той прехвърля топката на Мафията, която той квалифицира ! И нищо не каза, че целият бизнес на Вълев премина в ръцете на Христов, а днес Христов е на едно друго място на което всеки от нас един ден ще отиде !

Време е Цветанов да си ходи, да подава оставка и да спре да петни политическият спектър !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*