Адолф Хитлер с най-висок рейтинг в Германия ! +ВИДЕО

А дали Хитлер беше прав +ВИДЕО

Последните няколко години има над 2000 заглавия свързани с Фюрера да не говорим, че близо 250 телевизионни предавания по немските телевизии са пуснати, който разглеждат единствено темата Адолф Хитлер!

Адолф Хитлер с най-висок рейтинг в Германия ! +ВИДЕО

Като добавим и поне 500 телевизии, който излъчват тези предавания еуфорият Хитлер придобива невиждана до сега популярност. Медиите се борят за рейтинг, а рейтингът идва когато една медия публикува обществено значими теми и теми който вълнуват обществеността! С нахлуването на Ислямът в Европа рейтингът на Хитлер бие всички рекорди по медии и телевизии. Няма европеец, който да не е казал ако Хитлер Беше жив ! Няма ден в който в пресата да няма поне няколко заглавия свързани с животът на Адолф Хитлер, а по телевизиите почти през ден се пускат предавания и дискусии свързани с Хитлер !

Efekt 2

А дали Хитлер беше прав +ВИДЕО

С две думи ако Хитлер беше жив той щеше да е с най-голям рейтинг в Германия ! Всички знаем,че по целия свят името на Хитлер е свързвано с жестокост, жертви и несправедливост? А знаците на нацизма са забранени? А популяризирането на хитлеристка идеология се санкционира… По презумпция всичко забранено е по-желано и така 70г. след смъртта си темата Хитлер и нацизма се продава като топъл хляб ! Масово се продават атрибути от този период, най-продавани са знамена и значки както и пръстени !

А дали Хитлер беше прав +ВИДЕО

Студията за татуировки също споделят, че масово се увеличават предимно в младежката аудитория желаещите да си изографисат пречупен кръст ! Популярността му расте по целият свят и до днес най-кръвожадният диктатор се гледа с други очи ! Естествено никой не отрича стореното от него, но тревожното е, че хората започват да гледат на Хитлер с друго око ! Масово се виждат надписи по стените на сгради в различни градове на който пише Хитлер беше прав …

Ето и Видео по темата със същото заглавие :

Стигна се до там, че популярността на Адолф Хитлер се използва и в кампания против пушачите като се използва дори следните Нацистки принципи „Цигарите според националсоциализма, са атрибут на „низши раси” като циганите и евреите, а дробовете на „избраната нация” трябва да останат чисти – това са само някои от проникновенията на национал-социалистическата идеология и практика.”

Адолф Хитлер с най-висок рейтинг в Германия ! +ВИДЕО

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.