Атентатът в Турция е на ЦРУ !

Атентатът в Турция е на ЦРУ !

Анализ или не съвпадение или не, но почеркът на всеки терористичен акт е един и същ ! Както и сценарият след това с предаването на медиите !

Всеки път мъже с КАЛАШНИЦИ, всеки път има намерени документи и то в идеално състояние ! Истината е, че ние медиите не разполагаме с информация, с която да анализираме тези атентати, а нашата информация по-скоро емоционална от колкото професионална !

Ако погледнем реално на нещата и чисто по полицейски разсъждаваме ние трябва да погледнем кой има организационен ресурс да извърши този акт! Кой има човешки и финансов ресурс да извърши това и кой има мотивите да направи това !

Efekt 2

Като погледнем по-дълбоко ИД нямат мотивите да направят това, защото „Ислямска Държава“ и Турция са двете страни на една монета ! Заедно в оръжейни сделки в нефтени афери, в бизнес с органи и във всичко !

Това са камуфлажни твърдения, че „Ислямска Държава“ е предизвикала този атентат и медиите ще повторят и после ще кажат, че от ИД са поели отговорността, да това е филмът за наивници ! Истината е, че Ердоган е мишена или Пътник и един такъв атентат не цели убиване на хора, а цели да има международен и медиен отзвук и затова е на летището, а не в някой Административна сграда в Анкара например !

Миналият месец Обама отказа среща на Ердоган, който беше на крака в САЩ! Меркел и Европа го натискат да изпълнява инструкциите, а Владимир Путин го наказа с ембарго с Туристите и фирмите – огромни загуби на пари !

Сега Ердоган, който вече тръгна по пътят на султанеенето разбира, че САЩ и ЕС му дадоха няколко жълти картона и предстой червен картон,  а той на езика на политиката е само един смърт ! Почеркът на атентата е съвпада със стилът на ЦРУ !

Затова и ние казваме, че ЦРУ обучава членовете на „Ислямска Държава“ по лагери та и те ще поемат отговорността ! Но дните на Ердоган са преброени !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.