Сергей Кисляк: Трябва съвместно да работим в Сирия

Сергей Кисляк: Трябва съвместно да работим в Сирия
Сергей Кисляк: Трябва съвместно да работим в Сирия
Посланикът на Русия в САЩ Сергей Кисляк смята, че Русия и САЩ трябва да работят съвместно по сирийския въпрос, независимо от различното мнение относно съдбата на президента Башар Асад, съобщи в сряда (29 юни) RT.
„Сега нямаме общо мнение по този въпрос, но това не означава, че не трябва да работим заедно по много други въпроси, където можем да го правим заедно, а това е борбата с тероризма.

Но истинската борба.
Така, че да можем да подкрепяме взаимните си възможности в това отношение.
Въпросът за съдбата на президента и изобщо кой трябва да управлява страната принадлежи на сирийците, а не на американците или на нас.

Това, което можем да направим, е да помогнем да се махне това раково образувание – тероризма, да помогнем за намирането на общ език в преговорите на страните в конфликта.

Efekt 2

Но това трябва да е тяхно решение, каква ще бъде Конституцията, как ще работи механизмът за управление на държавата, така, че всички етнически, религиозни групи на населението да живеят в мир и да чувстват, че това е тяхна страна“, цитира дипломата агенция РИА „Новости“.

Ние от Blife.eu питаме след като Русия свърши показно мръсната работа в Сирия, защо САЩ са там и какво правят пак – въоръжават ИД, обучават ги или просто трябва да създават нова УМЕРЕНА УПОЗИЦИЯ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.