Бавария иска да се отдели от Германия

Бавария иска да се отдели от Германия

Политикът от германския Християнсоциален съюз (CSU) Щефан Вогел обяви идеята си Бавария да напусне Германия и да стане независима.

Според него провинцията трябва да обмисли варианта да бъде независима, предаде Focus-Online.

Вогел се оплака от факта, че други германски провинции често критикуват Бавария, а в същото време печелят милиарди в резултат на държавното фискално изравняване.

По думите му Бавария ще се справи по-добре без Германия.

Efekt 2

„Защо да не се борим за независимост”, написа скоро той в профила си във „Фейсбук”, имайки предвид случая с Шотландия.

В последно време често има разногласия между баварските политици от CSU и техните партньори от Християндемократическата партия заради бежанската криза.
Източник: www.blitz.bg/

Ние от Blife.eu ще добавим, че и Англия взе да говори за излизане от Евро зоната!Питаме разпада ли се обединена Европа?Все повече се говори за спадът на доверие към Меркел и неадекватното поведение на Европейските лидери!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.