Владимир Путин с лек намек към САЩ +Видео

Владимир Путин с лек намек към САЩ +Видео

Кадри от класифицираната система „Статус-6“ – по телевизията

По няколко руски телевизионни канала бяха показани кадри на класифицираната система „Статус-6“. Говорителят на руския президент Дмитрий Песков потвърди това пред „Интефакс“.

„Действително обективите на камерите заснеха някои тайни, кадрите след това бяха отстранени. Ние се надяваме, че това няма да се повтори“, заяви Песков.

Efekt 2

Според информацията, заснета на среща на Путин по въпросите за отбрана на 9 ноември, системата представлява масивно торпедо с обхват от 10 хиляди километра.

Целта на системата – поражения върху важни икономически съоръжения на врага в непосредствена близост до брега .

Последиците от подобна атака ще са радиоактивни замърсявания в тези райони, които ще възпрепятстват каквито и да е дейности за дълъг период от време.

Вижте коментара на Владимир Путин:

Източник: fakti.bg/

Ние от Blife.eu не знаем дали това е гаф или трик, но със сигурност е намек, че Русия може да изненада Америка по всяко време ! Видеото в превод на Български означава думам ти дъще, сещай се снахо !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.