Браво на Ирак!

Браво на Ирак!

Иракската авиация с мощни бомбардировки са успели да ликвидират министърът на войната на ИД както и главният им, който е отговарял за комуникациите на Ислямска държава, както и шефът на охраната им, който по принцип е отговарял и за отрядите на камикадзетата им заедно.

С тях са убити и няколко терористи, който са били от елитните им части и са охранявали лидерите си! Тази информация бе потвърдена от иракското военно министерство. По-късно в РИА Новости излезе и допълнителна информация по случаят! Това се е случило в Назал, в град Фалуджа, Ирак.

Иракското военно министерство твърдо са завили, че заедно с бойците за народно опълчение ще щурмуват и град Рамади, който е един от главните административни центрове които от Ислямска държава са превзели май месец тази година! Там има много наши братя и сестри, който са дали клетва да ги освободят на всяка цена, са заявили опълченците!

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще добавим, че Германия също бомбардира позиции на ИД! Франция също е време да идва и руската пехота да прочисти всяка педя земя от терористите от Ислямска държава !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.