САЩ разполагат ракети в Румъния!

САЩ разполагат ракети в Румъния

И докато Русия воюва с тероризма по света САЩ разполагат ракета-прехващачи и наземна система за противоракетна отбрана (ПРО), съобщава от „Фокус“

По време на изпитанието самолет С-17 е изстрелял учебна балистична ракета със средна дължина над океана на югозапад от Хавайските острови. Целта е била засечена от радар и параметрите ѝ са били предадени на системата на ПРО, след което ракетата е била успешно поразена от ракетата-прехващач СМ-3.

Комплексът „Аегис Ашор“ представлява наземен вариант на система за ПРО и ще бъде разположена до края на този месец в Румъния.

Efekt 2

Ние от Blife.eu питаме дали такива противоракетни обстановки ще бъдат разположени и в България ?

И нашето проамериканско правителство смята ли да се допита до Българските граждани или американците могат да си правят всичко в България?

Тук идва въпросът ако Русия отговори на огънят в коя страна ще падат ракетите в България или в Америка и не е ли редно външната политика на България да се синхронизира с мнението на суверена ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.