С архангелска сила да владееш мирът

С архангелска сила да владееш мирът

Изтече СЕКРЕТЕН ДОКЛАД!

Изтече доклад от анонимен високопоставен източник в Кремъл, който буквално преобръща всичко, което знаем от новините за сегашната ситуация в света!

Преди броени дни Русия тайно е изстреляла в космоса два спътника.

Тяхната единствена цел е да наблюдават от космоса федералния изследователски кораб Адмирал Владимски, по време на неговото най-важно пътешествие, предава beforeitsnews.com.

Efekt 2

Ескорт на изследователският плавателен съд ще правят военните кораби Варитаг, Быстрый, Борис Чиликин, Борис Ботума и могъщият унищожител Алатау.

Подобен ескорт и мерки за сигурност са меко казано безпрецедентни. На борда на Адмирал Владимски се намира нещо, което е наистина безценно за Владимир Путин.

С архангелска сила да владееш мирът

Флотилията трябва да го достави от пристанището Джеда в Саудитска Арабия до секретна руска база в Антарктика.

Но какъв е безценният товар!?

Всичко започва в края на август тази година, когато по време на строеж в близост до Голямата джамия в Мека е открит древен подземен храм. Работниците видели странен сандък, но когато се опитали да го извадят от древното подземие последвала „плазмена експлозия“, която убила 15 човека на място.

Саудитското правителство организирало тайна мисия по изваждането на „предмета“ на 24 септември. Следва още по мощна „експлозия от енергия“, този път жертвите са 717 – повечето поклонници в джамията!

С архангелска сила да владееш мирът

Официалната версия на саудитското правителство е, че това е инцидент, и че жертвите са смачкани от тълпата. Трагедията се потулва изключително бързо.

Веднага след това, емисарите на Голямата джамия се свързали лично с руския патриарх Кирил с молбата да им бъде предоставен древен арабски текст, който е съхраняван в Русия.

Древният текст описва мястото, което е намерено под Мека като „храм, които е използван от ангелите в ерата, преди човеците да населяват земята“. В този храм, Архангел Гавриил е оставил „предмет“ – кутия/ковчег, който е описан като „най-могъщото оръжие на Земята“. Според древния текст, на хората им е абсолютно забранено да използват това оръжие, то може да бъде в притежанието единствено на ангели!

Комуникацията между патриарх Кирил и емисарите остава в абсолютна тайна, но двете страни очевидно са стигнали до споразумение за мистичния предмет.

Путин дава заповед за безпрецедентната мисия за преместването на предмета в базата в Антарктика на 27 септември. Само три дни по-късно той започва масираните бомбардировки в Сирия!

От години се спекулира, че Русия има тайни бази в Антарктика

Информацията за тази свръхсекретна мисия е изключително оскъдна. Знае се, че руснаците и саудитците са в сътрудничество и те със сигурност имат общи планове за древното супероръжие, тъй като саудитското правителство в крайна сметка е успяло да го извади от „ангелския“ храм и да го натовари на руския кораб.

Има спекулации, че точно това е супероръжието, което ще позволи на Путин да завладее света, и точно откриването му е дало смелостта на руснаците да се хвърлят в сирийската офанзива.
Източник: webnovinar.com/

Ние от Blife.eu ще добавим, че на скоро бяха изнесени данни, че трескаво се довършват ремонти в руската база в Антарктика и ето всичко се обяснява сега! Владимир Путин името му означава човек, който владее мирът та в този ред на мисли Господ Бог си знае работата и не случайно архангелското оръжие попада именно в неговите ръце, а не в ръцете на тероризма и на техните поддръжници!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.