България строй джамии, Франция ги затваря

България строй джамии, Франция ги затваря

Терористите никога няма да унищожат републиката, защото републиката ще ги унищожи

Министърът на вътрешните работи на Франция Бернар Казньов обяви, че в отговор на терористичните атаки вече започват да затварят молитвените им храмове за който имат информация, че се проповядва радикален ислям ! До тук са затворени няколко джамии находящи са в Лион и Женевилиер, а последната е била щурмуване едва в сутрешните часове в сряда в градчето Лани-сюр-Марн.Там спецчасти като полицията е конфискувала 9-милиметров пистолет, компютърен хард диск и екстремистка пропаганда.

Казньов разкри, че джамията също така е имала неразрешено училище за изучаване на Корана. Един е арестуван, а други 22-ма са с мярка да не напускат страната и ще бъдат привикани за разпит скоро ! Франция дава заявка, че застава твърдо и ще се бори срещу тероризма, но дали ще успее. Дали политическата воля няма да бъде задушена от Америка и техните методи за контрол върху демокрациите !

Efekt 2

Между другото в България за последните 26 години има построени повече джамии от колкото за 500 години робство ! Има села в който не живеят етнически турци и няма мюсюлмани, но пак се строят джамии ! Ето и справка за броят на джамиите по държави в Европейският съюз:
1.Германия-2750 джамии
2.Франция-1600 джамии
3.България-1280 джамии
4.Великобритания-1000 джамии
5.Испания-813 джамии
6.Холандия-400 джамии
7.Австрия-400 джамии
8.Белгия-328 джамии
9.Италия-258 джамии
10.Гърция-258 джамии
11.Швеция-156 джамии
12.Швейцария-122 джамии
13.Румъния-77 джамии
14.Финландия-17 джамии
15.Ирландия -9 джамии
16.Полша-6 джамии
17.Словакия-4 джамии
18.Литва-4 джамии
19.Латвия-3 джамии
20.Чехия-2 джамии
21.Кипър-2 джамии
22.Люксембург-2 джамии
23.Малта-1 джамия

Ако вземете броят на населението и територията спрямо броят на джамиите ще видите, че в едно нещо сме първи в Европа!Нашето марионетно правителство да затвори джамия това е невъзможно вижте какво става с делата срещу имамите в Пловдив! Докато си говорят на езика на членове и алинеи в Пазарджик има вече 15 000 цигани приели исляма !

Спете спокойно под звуците на минарета, спете спокойно и за нашите деца от ДПС ще отпуснат безплатни сюнети ! Това е бъдещият сериал в главните роли днес Манго Акбар със спомоществователството на ДПС ! Днес Франция кърви, утре и България !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.