Горивото за терора

Горивото за терора

Някой задава ли си въпроса кое прави главорезите от Ислямска държава крайно жестоки ?

Ние ще Ви кажем – нарича се КАПТАГОН ! Според някой източници България изнася огромни количества оръжие, цигари и наркотици към арабският свят, а приходите от този престъпен бизнес се вливат в офшорни фирми в Дубай ! Да припомним,че в краят на октомври на летището в Бейруд службите за сигурност на летището задържаха принц Абдел Мохсен ибн Уалидибн Абделазиз. В момент когато той и още четирима души се опитват да натоварят близо 2 тона каптагон в частен самолет и малко количество кокаин, съобщават от властите на летището от  терора! Интересното е, че на по-късен етап когато е направен химически анализ на Каптагона се съмняват, че произхода му може би е от България!

Повече от очевидно е, че тези който търгуват със смърт, търгуват и с Българската мафия! Родната ни Мафия е с многогодишни традиции в много трансконтинентални сфери ! Например трафик и продажба на антики, тук сътрудничеството с терористите е на високо ниво, те грабят музей, а пътят на заграбените съкровищата се поема от Българи по пътят им към Американските и Европейските им пазари ! България е с традиции в производството на оръжие и търговия с него ! Най-популярната стока в този отрасъл са Българските калащници и гранатомети както и ракети за тях !

Световната им слава е, че са най-добрите и най-качествените затова и са най-търсените ! Според последни изследвания всяка трета гилза изстреляна в Сирия е с произход България! Тревожно или похвално за нашите търговци на смърт, но 30% от убитите лежат на тяхната съвест, ако не са я продали и нея отдавна! И на трето място, но не и на последно идва да споменем за синтетичните наркотици и дизайнерската дрога и Каптагонът, който така размътва главата на фанатизираните главорези, че и Алах не може така да им размъти умът ! И пак България с многогодишни традиции е в тютюно производство и обработка с две думи продуктите на Булгартабак са много разпространени в Арабският свят дори се заговори за изнасяне на мощностите на фабриката ни в Дубай !

Efekt 2

До тялото на един от самовзривилите се до националния стадион на Франция в парижкото предградие Сен Дени е намерен сирийски паспорт, за който министърът на правосъдието Кристиан Тубира каза, че е фалшив, Българската организирана престъпност се опитва да бъде конкурентна на този пазар. През лятото на 2014 г. МВР разби две пловдивски печатници, в които бяха открити 10 хил. заготовки за сирийски паспорти, които трябвало да бъдат продадени срещу 50 хил. долара в Турция.В същата печатница са открити и бланки за испански лични документи, различни печати от държавни институции, дипломи, превозни билети за дървесина, бланки от ДАИ, холограми за български документи за самоличност.

“От комуникацията, която имат нашите служби с тези в Европа, става ясно, че много чести са уведомленията от страните от ЕС!” Та ето ти още едно от перата в което много сериозно си сътрудничи нашата мафия с главорезите! Като добавим и крадени коли и проституция можем да кажем само едно МАФИЯТА генерира огромни парични потоци, който не влизат в България, а купуват се имоти в чужбина и се трупат сметки там! Дори и някой чуждестранна агенция да даде безспорни доказателства за някой нашенец, ние знаем какво ще се случи тук осъден няма !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.