Рамзан Кадиров е готов за Турция! Само чака знак от Путин!

Рамзан Кадиров е готов за Турция! Само чака знак от Путин!

ЧЕЧЕНСКИЯТ ВОЖД: ТРЯБВА ДА ПОСЕЧЕМ “ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА” ОТ КОРЕНА

Проруският чеченски президент Рамзан Кадиров е готов да тръгне на бой и срещу Турция, стига Владимир Путин да му заповяда. Това съобщи самият Кадиров в личния си блог.

“Разбирам и ясно съзнавам, че в настоящите условия президентът на Русия, върховният главнокомандващ въоръжените сили има извънредно много работа за решаването на икономически, социални проблеми, задачи за гарантиране на сигурността и стабилността пред лицето на нарастващите заплахи на международния тероризъм. Затова смятам за свой дълг да заявя, че лично аз, Чеченската република, целият чеченси народ са готови да изпълнят поръчение и заповед, колкото и сложни да са те.

Efekt 2

Имаме воля, решителност, прекрасно подготвени сили и хиляди доброволци за това. Постоянно чакаме заповедта! Ще се убедите как я изпълняват истинските патриоти на Русия! Ни най-малко не се съмнявам, че Турция много дълго ще съжалява за деянието си. Така коварно не постъпват тези, които при всеки случай говорят за дружба и сътрудничество!“, гласи новото обръщение на Кадиров.

Ние от Blife.eu ще добавим, че Чеченският лидер не пропуска повод открито да поиска да докаже предаността си към Путин!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.