Видеото в което се убиват Българи и войната за която правителството мълчи +13

Видеото в което се убиват Българи и войната за която правителството мълчи +13


Бесарабски българи са българите, живеещи в областта Бесарабия, разделена между днешна Молдова и днешна Украйна; между реките “Прут” и “Днестър” (Одеска област). Общият брой на бесарабските българи в Република Молдова и Република Украйна по официални данни е около 230 000 души. По официални данни в Република Молдова бесарабските българи през 1989 г. са 88 419 души. Според преброяването от октомври 2005 г. В Молдова живеят 65 072 души, но в този брой не са включени българите в Приднестровие. Въпреки че българите населяват най-различни селища в Молдова, включително и столицата Кишинев, където са чести смесените бракове, тяхната най-голяма концентрация е в южните части на Молдова — предимно в Тараклийски район (28 500 д. или 66%), но също така и други райони (Кагулски, Леовски, Кантемирски), както и в Гагаузия. В Гагаузия живеят близо 8 000 българи — малко над 5% от населението. В украинската част на Бесарабия българите са по-многобройни — над 140 000 души. Те преобладават в Болградския район. Немалко българи живеят и в Тарутински, Арцизки, Саратски, Измаилски и Татарбунарски район. Те са незначително малцинство в Килийски иБелгород Днестровски район. Макар че областният център Одеса се намира извън границите на географската област Бесарабия, немалко бесарабски българи са се преселили в този град. Тези данни идват да покажат, че там някъде има едни забравени от нас Българи, който тачат и почитат повече от нас самите Българското и празниците и фолклорът ни !

Asamblea

Дали днес тези Българи не трябва да прегърнем с отворени обятия и да ги помолим да дойдат в България преди да бъдат избити от една война за която никой не говори макар тя да е на 4 часа път от тук никой не говори, че там умират хора с нашата плът и кръв и нито една медия не споменава за ужасът в който живеят нашите кръвни роднини, нашите Бесарабски БЪЛГАРИ ! Неофициално когато вицепрезидент на един отминал президент от недалечното ни минало, който е отговарял за гражданството или без заобиколки с две думи ако един Бесарабски Българин иска да стане Българин 10 000 евро е цената да получи гражданство, което му се полага от времето на Кубрат и Аспарух!

Efekt 2

И как държавната ни политика е такава изротски извратена да прегърне всичките изселени от голямата недовършена екскурзия и да имат безплатно двойно гражданство, а за БЪЛГАРИТЕ ХРИСТИЯНИ да е невъзможно и те да бъдат изоставени да бъдат асимилирани или избити, защото около тях се водят военни действия, а те нямат ли право след като живеят в условия на война да получат статут на бежанци и да се влеят в България !

 

Или вече на 100% неоосманска България няма нужда от християни! Няма нужда от нищо Българско, а напротив то трябва да бъде изкоренено и заличено както започнаха с учебници и промиване на детските мозъци ! В каква страна живеем да говорим за една война породена от арабска алчност за петрол и да мълчим за една християнска война породена от Американските интереси, които да Пречат на Руските интереси, която цена плащат обикновени хора Християни със славянско и праБългарско потекло ! Как нито една медия не отрази нито един филм, нито един подробен репортаж как нашата държава не каза ей хора там умират наши братя и сестри няма ли да каже, защото май май братята и сестрите на нашето правителство са там наиде из Анадола ! Вижте видеото за войната в Украйна !

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК +13

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.