Виетнам ще признаят Арменският геноцид

Виетнам ще признаят Арменският геноцид

ВИЕТНАМ обсъжда възможността да признае АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД

Виетнам обсъжда възможността да признае Арменския геноцид, заяви правосъдният министър на Виетнам Ха Хунг Кунг, който врамките на III Международна конференция на възпитаниците на Московския държавен университет в Ереван, посети Мемориала на Арменския геноцид.

„Ние обсъждаме въпроса с признаването на Арменския геноцид.Общо взето Виетнам осъжда Геноцида, извършен срещу която и да е нация.”, казал той. Министър Кунг с благодарност припомни, как през годините на войната във Виетнам, Армения е помогнала на страната му с подготовката на над 1000 кадри в държавния апарат. Повечето от тях все още продължават да работят в държавните органи.

Efekt 2

„Това бе голяма инвестиция в отношението между двете ни страни, която трябва да продължаваме да развиваме.”, заявил той.
Автор: Нерсес Кетикян Редактирано: Варта Берберян-Гарабедян
Източник: gantegh.agbubulgaria.org/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.