Вижте докладът на Германското правителство за броят престъпления от мигранти !

Вижте докладът на Германското правителство за броят престъпления от мигранти !

Излезе доклад на Германското правителство за първото тримесечие за 2016г.

Според доклада на полицията са регистрирани над 69 000 престъпления в страната извършени от мигранти !

От полицейският доклад става ясно и че има сериозно безпокойство, особено сред анти-имигрантски групи !

Efekt 2

Заради либерална политика към мигрантите на канцлера Ангела Меркел се надига вълна от нациски формирования както и се издигат в култ някой лозунги на Хитлер !

Тревожен е фактът и че според някой неправителствени организации заради толерантността на правителството тези цифри и данни може би са далеч по-големи и има много премълчани и скрити инциденти само и само за да не се провокира народното недоволство, което и без това е в критично високи нива !

Според доклада на федералната полиция най-големият брой престъпления в Германия са извършени от Сирийци, Афганистанци и Иракчани!

Според доклада :
29,2 % от мигрантите са извършели или са се опитали да извършат някакви престъпления през първите три месеца от престоят си !
28,3% вече са задържани за кражби или имат направена вече регистрация в полицията за различни престъпления!
23,0% са с по-тежки регистрирани престъпления – грабежи, взломове както и побой хулиганство и телесни повреди към други лица !
6,6% са престъпления свързани с наркотици, разпространение и други такива !
1,1% са сексуалните престъпления като се има в предвид този един процент е много голяма цифра на фона милиони мигранти !

Сексуалните посегателства и престъпления са били насочени предимно към жени от Германия и бялата раса ! В Кьолн на Нова година стотици жени са били заявили, че са били пипани и изнасилвани както срещу тях е имало сексуален и психически тормоз ! От полицията са заявили, че броят на сексуалните престъпления е намалял с 18% !

Ние от blife.eu казваме, че това е информацията докладвана от Michelle Martin и редактирана от Mark Heinrich, а ние от редакцията се опитахме да Ви я преведем максимално точно !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.