Според данъчните кой е по-по-най ?

Според данъчните кой е по-по-най ?

Вижте колко пари е декларирал Бойко Методиев Борисов и колко е декларирал кметът на Варна Иван Портних?

За 2016г. според документите в сметната палата Бойко Методиев Борисов не е подавал данъчна декларация тази година ами е изпратил уведомително писмо, че няма промяна на имотното му състояние спрямо предната година, когато на влог е имал 42 000 лв.

Та как така нашит ТОП тарикат, номер едно в страната ни не е изкарал нито един пробит долар?

Efekt 2

Та той отдаде почти цялата територия на страната ни за 100 години под наем напред и да не се е облажил ! Значи всички медии лъжат, че това правителство е крадяло като за последно ! Били изтеглили 21 милиарда и всичките били усвоени през разни схеми всичко е лъжа значи !

Как да не го съжалиш милият и пак да не гласуваш за него, по-честен и почтен човек надали има в страната ни ! Но темата е друга на нашата статия! Вижда се от цифрите, че има далеч по-дейни и комбинативни хора в ГЕРБ и с две думи по им се отдава далаверата и дето се вика сменят стандарта на живот !

Кметът на Варна Иван Портних и съпругата му Вилислава пък започнали строеж на нова къща в курортния комплекс „Чайка”. Имотът е на площ от 650 кв.м и е оценен за 594 000 лева. Няма лошо над един милион жители на страната искат да си сменят панелката с някой замък, ама на късметът на него се е паднал !

И според Данъчните доходите на семейство Портних са се увеличили 2 пъти спрямо предходната година – апартамент от 111 кв.м в курорта „Св. св. Константин и Елена” срещу скромната сума от 60 хил. лв, дивидент от 105 735 лв. и 12 хил. лв. от наеми, вземания за 27 479 лв, ипотека за 130 456 лв, депозити от 540 лв. и 3 200 лв. Вярвате ли в късметът или не, но на тези младите много им върви !

Та и тази година Варненските новодомци ще режат лентата, опс в ГЕРБ ленти реже само Бойко Борисов !

Та Ванко от Варна надмина май по квадратура онзи с шестте апартамента! Е какво да кажем за ГЕРБ расте, но не старее! Само този Бойко голям главуняк ще излезе като всички зачервиха бузи от Европарите и ноздри опрашиха като пчелите и като стана дума за пчелите Бойко е забравил мотото на ГЕРБ !

Според данъчните кой е по-по-най ?

Ех Бойко, ако тръгнеш след Ванко ще те отведе  до ПРАХЪТ от този дето идва по море пък може и ти да си купиш къща и да си добре !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.