Вижте какво написа на стената си Димитър Димитров

Вижте какво написа на стената си Димитър Димитров

Ето и неговото обръщение към реформаторите! Публикуваме текста без редакторска намеса:

Уважаеми РЕФОРМАТОРЧЕТА! Преди година заявих, че Борисов ще закуси с реформаторите, ще обядва с патриотите и ще вечеря с абевейците. И ще танцува с ДПС ТАНГО “КОМПАРСИТА”. Буйнос Айрес-родината на тангото,което се танцува навсякъде и по всяко време Танцът който е взел най много жертви,откакто се е зародил… Не ви ли стана ясно, че нищо не зависи от РБ, миш -маш от 6-7 партии, които едва вкараха 23 депутати в НС. Средно по ТРИМА ДЕПУТАТИ на партия. Я си седнете на меките части и се дръжте здраво за министерските си кресла, защото ако Местан реши, ще предизвика предсрочни парламентарни избори и всички реформаторчета ще се окажат на жълтите павета. Забравихте ли, какво каза Борисов, че като си изтегли герберите от протестиращите срещу кабинета “Орешарски”, протестърите ще се окажат 100-200 човека…на жълтите павета. Стойте си мирно и кротко, защото и “Америка за България” няма да може да ви помогне! Димитър Димитров 12.12.2015г., 07.15ч. Ние от Blife.eu питаме прав ли е Димитър Димитров че ГЕРБ и ДПС управляват страната ни ! Ако е така много скоро Борисов ще получи новите заповеди дирекно от султана и като паша ще управлява своят вилает под знамето с полумесъцът! За жалост песента кой уши байрякът изпълнена за танцуващият с вълци нека да напомни че всеки танц завършва с снимка с трофеят ! И ако Борисов някога пиеше кафе с Местан днес това премина в Бурен танц в който Борисов маи е дамата Тежко и Горко на България защото след танците идва и големият се*кс !

Вижте какво написа на стената си Димитър Димитров

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.