Владимир Путин : Връща пионерските отряди с указ !

Владимир Путин : Връща пионерските отряди с указ !

Вече стана ясно, че в Русия връщат с указ създаването на детско-юношеска организация !

Под надслов „Руско ученическо движение“ както отразиха Руските медии тази нова структура ще бъде абсолютен аналога на пионерските организации от времето когато на Руската Федерация казвахме СССР ! Главна и основна цел на „Руското ученическо движение“ ще е възпитанието на подрастващите в ценностите, „присъщи на руското общество“.

Съгласно указа на Путин, създаването и развитието на новата детско-юношеска организация са поверени на „Росмолодежь“ – Федералната агенция по въпросите на младежта. До края на март 2016 г. руското правителство трябва да изготви списък с имоти,предимно сградов фон и спортни площадки както и графици за участия към спортни зали и др., които ще бъдат предадени на организацията.

Efekt 2

Министърът на образованието на Русия Дмитрий Ливанов, пък твърдо заяви пред „Интерфакс“, при създаването си „Руското ученическо движение“ трябва да се съобрази с опита на пионерското и комсомолското движение от времето на СССР, коментира пред агенция!

Ние от Blife.eu какво можем да добавим освен Адмирации! Ето така се мисли за нация, която да е здрава, умна и закърмена с родолюбие !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.