Путин и неговите играчки за мъже

Путин и неговите играчки за мъже

Винаги сме се подигравали на Руснаците за някой неща колко вицове има за колите им, но когато става дума за военна техника си остават ненадминати !

Едно видео показва как Владимир Путин прави инспекция на някой нови играчки, който са притежание на федералната служба за сигурност на Москва ! Бронираните автомобили са на светлинни години от познатите до сега ! За пореден път е заложено на практичност и сигурност за Руснаците и винаги е било важно една машина да работи добре не да изглежда добре като западните !

Старият ЗИЛ естествено си остава най-атрактивният във видео разходката, която Ви поднасяме с име ЗИЛ „Карател”, той бързо си е извоювал и прякор „Наказателя”!Тази машина на практика няма спиране –  превозва дванадесет души и има V-образната броня на шасито, преминава без проблеми дори през минни полета. Това вече надхвърля възможностите на каквато и да е техника която е на въоръжение в НАТО и САЩ !

Efekt 2

Путин също така инспектира огромния брониран автомобил „Викинг” на КАМАЗ, създаден на базата на КАМАЗ-4911, който първоначално е бил предназначен за международни ралита като Дакар. Третото превозно средство е пясъчно бъги, снабдено с предна броня, което трябва да служи за бързи действия срещу терористични атаки.

Ние от Blife.eu можем само да добавим , че когато руснаците покажат някой играчка ние знаем, че те имат поне две нива над нея! Просто такава е практиката !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.