Владимир Путин и Ердоган, а къде е България ???

Владимир Путин и Ердоган, а къде е България ???


Ердоган отсвири НАТО и прегърна Путин с борчески захват !
Слухове и непотвърдени факти, че Руснаците го били спасили от Американският преврат!

До тук добре, но когато Путин го наказа в шок остана Ердоган, а Путин спря руските пари и туристите, и много фирми, икономиката на Реджеп остана в колапс – няма туризъм и съпътстващите с него бизнеси умряха !

И хората в Бизнеса щяха скоро да прибягнат до преврата !
Отделно Путин намекна, че кюрдите ще въоръжи и Ердоган силно се смути !
Отряза Путин далаверата с петрола, която Реджеп младши въртеше с едни хора долу в Анадола !
ПВО по границата Турска Путин подреди и небето вечер бе с Руските звезди !
Така трафик на Антики и оръжейни сделки за Турция спряха, като един вид ембарго Руснаците им завъртяха !
Ердоган сваля самолети, закани се и кораби в Черното Море, дрънка, саби и се перчи, но Путин тихомълком стяга около врата на бай Реджеп икономическата примка !

Efekt 2

Спират се доставки на суровини от необятната Русия, спират се и всякакви храни внос от Турция към голямата страна и това си бе шамар за Ердоган, който лека-полека почна и да кляка !

Край с тръбите и газта, край с атомни централи и проекти, всички схеми се замразиха и бай Реджеп го нагласиха !
Сега Реджеп Таип Ердоган вече променен и доста сериозно вразумен застана на червените килими (не червеният площад) с лик доста изчервен, но със сигурност не е глупак – гарда си свали и ще се подпре на Русия и ще се въздигне !

Има нов развой с тази нова международна политика Турция е втората по големина армия в НАТО и след като прибраха атомните бомби на САЩ Турция може да се превърне в атомна сила само за една вечер и от САЩ го знаят, но и Турция знае, че може да се превърне във втори Хирошима и Нагасаки само за една вечер !

Та сега ако Турция излезе от групата на АЛИАНСА – НАТО балансът в световен мащаб сериозно ще се наклони в полза на Русия !

Не че Русия с подкрепата на Индия и Китай не са по-силни като численост и военни технологии, както и като техника, но това е друга тема !
Акцентът днес е дали Ердоган няма да започне разпад на НАТО като излезе от групировката ?
Ако го стори както вече Турция отправи официална покана към Русия да ползва тяхната база в ИНДЖИРЛИК, която е непосредствено до Сирия за военни действия в Сирия !
И една НАТО-вска база да премине в ръцете на Русия – големият враг това е най-големият и звучен шамар, който може да получи всевластните от НАТО и това ще е началото на края!

Случи ли се НАТО да се разпада и Путин може да свиква парада ! Тогава САЩ не и остава нищо друго освен да изнесе вътрешните си проблеми и проблемите на НАТО навън от фокуса и това е Сирия. Ще се хвърлят всички ресурси Сирия да се нажежи до такава степен, че съществуването на НАТО и Алинса да придобие смисъл !

Кюрдите малко се чувстват обидени на Русия и чакат някой американски агент на ЦРУ да ги вкара в Интрига и те да се включат в играта срещу Турция, Ирак и Сирия за да тръгнат на война и да си правят автономия !

Кюрдският фитил е къс и само си чака искрата !
Случат ли се тези хипотези България рязко ще натрупа арсенал от много Американски бази у нас, които ще се превърнат от логистични в силно въоръжени бази, които ще са на разделителната линия на НАТО и другите !
България ще се превърне в мишена, Гърция и Румъния също !

Но ни се струва, че конфликтът няма да се пренесе все още към нас Балканите и Европа, а ще се фокусират в Сирия и региона !
И сега каква е съдбата на България след като Русия видимо се отчуждава от България, след като президентът и и премиера както и Николай Ненчев министър на отбраната се надпреварваха кой повече да храчи по Русия !

Пренебрегвайки заветът на един Фердинанд, който казваше, че политиката на България: „Винаги с Германия и никога против Русия”!
Сега Бойко наведен пред Ердоган, че видите ли мигрантите щели да пометат България, а 70 милиона Турци няма ли да я пометат ?
Ако правителството ни не каза стоп на Руските проекти, който бяха от стратегическа дори от историческа величина за страната май нямаше сега да сме в не обрано лозе !

А там където има руски тръби тероризъм няма !
Но пък за сметка на това премиерът ни по-нисък от тревата за едното конграчулейшан ни постави съдбата да бъдем на милостинята на историята и да се молим и надяваме скоро България да не се превърне в гореща точка !
Спокойно няма да е скоро, защото няма от къде да минат османските орди към Европа !

За това и някой държави имат по две огради, а ние нямаме и една! Такава е Турската игра и Бойко ефенди я следва с охота !
Та сега стана и вестоносец като разнася писма от Ердоган на Меркел, а някога ако вестта е зла на вестоносеца режели главата и дано сега на тиквата му се разпилеят семената !

Но надали, по-послушен от него няма на света!
Мъж голям, спортист и мутра и всесилен каратист, абе всичко е хамелеонов тип !
Сега с тази объркана геополитика гейското ще цъфне в нашата политика !
Дано Ердоган знае, че този, който служи на няколко господари не е верен никому и туй, че Бойко му се кълне във вечна вярност днес, а утре може да го подведе !

Но до тук с хипотези разни Борисов днес се мъчи да угоди на всички чужди интереси забравяйки, че България трябва да има собствени такива и да отстояваме нашите си интереси, а те са България да бъде спокойна и стабилна страна, не котел в който Европа и Турция да изсипят керваните си с терористи !

Май сега така ще стане – от всички страни ще прилеят джихадисти, терористи и всякакви там анархисти и анти-христи !
Тогава предвиждам такъв живот, че сами си викам дано до всяко едно същество застане поне още едно и тогава Акбар е Аллахът от сутрин до мрак!

Хилядолетна България ще заприлича на буре с барут и тогава циганите ще запалят искрата когато новодомците започнат да им крадат от страната ще има конфликти и кръв и какво ли не, а Бойко Борисов ще е избягал до някое топло море !

Хора слепи или глухи ли сте, че до година или две България ще бъде дъно на арабско море !
Време е веднага правителството да бъде свалено и Българското знаме да се развее преди в страната да се развеят едни черни знамена с ероглифи, а думата България да се среща само в старите апокрифи !
Време е за национално освобождение и за всеобщо опълчение !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.