Владимир Путин : към Българите за 3-ти март

Владимир Путин : към Българите за 3-ти март


Ексклузивно! Владимир Путин: Желаем на българите да са свободни от всякакво иго!
Президентът на Русия Владимир Путин не е получил покана от България за празненствата по случай националния празник Освобождението от османско иго.

Но въпреки това той пожела на българите да бъдат наистина свободни от всякакво иго. Това съобщи прессекретарят на руския държавен глава Дмитрий Песков, съобщава Lenta.ru, цитира Блиц.

„Това е решение на суверенна България и ние се отнасяме с уважение към него. И искаме нашите български партньори наистина да бъдат свободни от всякакво иго и да бъдат толкова суверенни в действията и решенията си, че да не вредят по никакъв начин на интересите на страната”, подчертава Песков.
Източник:sosnovini.bg

Efekt 2

Ние от Blife.eu няма да коментираме Владимир Путин само ще добавим дано !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.