Владимир Путин на Шипка

Владимир Путин на Шипка


Изтече в медиите Не потвърдена информация че президента на Русия Владимир Путин ще присъства на 03.03.2016г.на тържествата на връх Шипка !
За това писаха в сайтът sekirabg.com
По принцип това не е прецедент защото през 2003 г. Владимир Путин е присъствал на Тържествата на Шипка по времето когато президент на България бе Георги Първанов !

Според информацията сега 13 години по-късно български патриоти са изпратили покана до Владимир Путин, в която го канят да честваме заедно българи и руснаци освобождението. Българските родолюбци са получили положителен отговор от Кремъл, в който се отбелязва, че през тези дни Путин няма никакви планирани визити и ще уважи поканата на българите. Очаква се няколко дена по-рано Шипка да бъде подготвена за най-реалната до сега възстановка на битката, а руският президент ще бъде посрещнат с българо-руски песни, маршове и български баници и питки. В същото време с нетърпение се очаква речта на Путин, в която ще говори за освобождението на България, за вековното българско-руско братство и за още много неща свързани с България и Русия.

ededededffrddftf
Ние от Blife.eu се опитваме да запазим репутацията си като акцентираме, че от sekirabg.com не съобщават източник на тази информация нито се позовават кой са патриотичните организации, който са писали писмо до Кремъл. От статията не става ясно и кой и кога на кого е потвърдил за такава визита !

Efekt 2

По принцип такива визити се уговарят на правителствено ниво, а не с писма на патриоти !
Ние силно се съмняваме, че тази публикация е целяла евтина сензация като се има в предвид колко много обича Българският народ Руският президент !

Но въпреки съмненията си ще публикуваме тази блага новина !
Извиняваме се ако тази информация не се потвърди !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.