Война срещу гяурите +ВИДЕО

Война срещу гяурите +ВИДЕО

Сестрата на Адем скоро ще поведем война срещу гяурите!

През 2011г издадоха книга и започна промяна на Българската История ! Помаците са турци – твърдят Адем Кенан и Мендерес Кунгюн Помаците са наследници на куманските турци, дошли на Балканите през ХІ и ХІІ в. от Северен Китай. Това се твърди в книга, издадена от гражданско сдружение „Улус”-Кърджали. Авторите оспорват версията за произхода на помаците от българи, приели исляма по време на турското робство. Откриват основания за това и в езика на помаците и в исторически източници в литература от български, турски, френски и чешки автори. В книгата се отрича твърдението за насилствена ислямизация. „Всеизвестна е истината, че османските турци никога не са насилвали живеещите на Балканския полуостров народи да приемат исляма” – се казва в произведението „Помашкото малцинство”. Произхода на думата „помак” от „помагач” се обяснява с дума, използвани от балканските славяни за куманските турци, които помагали на османските турци по време на завладяване на Родопите. Първото представяне на 80-страничния труд „Помашкото малцинство” бе в Разград сред местни интелектуалци от турски произход. В него участваха и подкрепиха тезите, развити в книгата, известните с националистическите си възгледи Адем Кенан и Мендерес Кунгюн. Статиите в книгата е подредил Осман Бюлбюл. Сред авторите са проф. Джемил Къванч, проф. Хюсеин Мемишоглу и Алиш Саит. Тиражът е 1000 броя, предстои да бъдат пуснати в продажба по книжарниците – обясни Бюлбюл. Книгата е нов прочит и принос в българската история – обяви Мендерес Кунгюн. Според него и според Адем Кенан Руско-турската война от 1877-78 г. е освободителна за едни части от местното население в България и окупационна за друга част.
Източник : dariknews.bg

Ето видео в което сестрата на Адем се заканва за избиване на Българите :

Efekt 2

Ние от Blife.eu питаме как държавата реагира на директни заплахи за нейното население? Какво се прави против второто помохамеданчване на помаците и потурнаците в Родопите ? Или ние гяурите нямаме право да питаме за такива анти-български процеси, който текът в страната ни?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator