Време е да сложим ред в страната!

Време е да сложим ред в страната!

Закон за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление

Уважаеми колеги и приятели,

Всички ние ежедневно виждаме и се борим с трудното положение, в което нашата страна е изпаднала. Правителство, проядено от корупция, страна, обхваната от престъпност, народ изгубил вяра и ожесточен от битието си – това са едва част от проблемите на нашата мила Родина. Дори светлината от членството ни в Европейския съюз не успя да внесе очакваният ред и да изгради от всички нас едно справедливо общество.

Efekt 2

Мили приятели, живеем във време, в което не трябва да очакваме от когото и да е да помогне на нашата България – достатъчно пъти сме оставали разочаровани. Време е ние самите да оформим съдбата си по начин, който ще ни даде шанса да водим достоен живот.

Това може да се случи ако участваме в референдум. В момента се провежда подписка за иницииране на референдум, организирана от Движение ДНЕС и „Шоуто на Слави“ с шест въпроса. Независимо дали въпросите Ви харесват или не, Ви призоваваме да се подпишете ЗА ДА ИМА РЕФЕРЕНДУМ. Това е пътят да променим статуквото, което ни управлява.

Нека всеки от нас застане с мнението си и помогне за промяна на системата!
Източник: www.novaalternativa.bg/

Ние от Blife.eu казваме, че за едно е прав Николай Цонев,че ако искаме промяна трябва да променим първо себе си и да започнем всички да взимаме дейно участие в тези реформи, който искаме не да гледаме как политическата мафия прави реформи угодни на статуквото и обръчите от фирми, който обслужват властта ! Референдумът е една добра причина за да покажем гражданска активност и да изпълним заедно демократичното си право за иницииране на промени! Хора време е да разберем, че няма кой да ни оправи ако не запретнем ръкави всички ние и не оправим страната си ! Със силата на личният пример можем да направим България едно по-добро място за живеене ! И всички ние сме длъжни сега и веднага да започнем тази промяна иначе утре какво ще казваме на внуците си – ами ние седяхме и гледахме когато трябваше да действаме ! Да издигнем България и Българското в култ с морал и личен пример да започнем да търсим сметка за всичко на всички, който сме облекли с власт ! Длъжни сме не само пред предците си, а длъжни сме пред идните !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.