Време ли е за кастрация ?

Време ли е за кастрация ?

Финландия удиви: Сексуалните посегателства не са тежко престъпление! Това нямало да окаже влияние върху получаването на бежански статут!

Осъдените за престъпления бежанци въпреки всичко ще могат да получават убежище във Финландия. Това заяви началникът на отдела по въпросите, свързани с бежанците в миграционната служба на Финландия Юха Симиля, предаде ТАСС, цитирана от Фронт бг.По неговите думи, ако потърсило убежище лице има право да получи статут на бежанец и е извършило във Финландия каквото и да е престъпление, това няма да попречи лицето да получи бежански статут.

„Това няма да окаже влияние върху получаването на бежански статут, трябва да му дадем убежище. Ако става въпрос за получаването на международна защита, то тук ще има значение дали извършеното престъпление е тежко. Сексуалните посегателства, въпреки, че са неприемливи, не са тежко престъпление, а изнасилванията са. В случай на извършване на тежко престъпление не се предоставя международна защита, но и лицето не се връща в родината, тогава му се дава временно жителство“, заяви Симиля.
Източник: www.blitz.bg/

Efekt 2

Ние от Blife.eu питаме дали Финландската водка не е в повече на Европейските политици ! Как може да се правят компромиси в законодателство, който по-късно да бъдат изтъквани като практика от адвокатите на тези изверги, как може ? Та такова престъпление остава възможно най-трайните психични белези, който осакатяват човешката душа завинаги ! Този нечовешки акт е едно престъпление, което не наранява само тялото, а душата за която говорят, че времето само лекувало ама само говорят !

Всяка жена станала жертва на такова престъпление продължава да носи мълчешком белезите и спомените за този ужас до края на дните си скрити дълбоко в нея ! Как хормоните изблици при животните завършват с кастрация, а при тези изверги завършват с не било престъпление или поне тежко ! Липсата на строг закон допълнително най -малкото ще поощри джихадистите да изнасилват и осакатяват невинни души ! Европейският съюз става съучастник в тази африканска оргия като хвърля вените и дъщерите си в ръцете на мигрантите ! Дадохте им подслон, дадохте им земята си, давате им парите си, а днес им давате жените си и дъщерите си утре какво следва ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.