Всичко за Войната в ДПС

Всичко за Войната в ДПС

Ахмед Доган заяви, че Лютви Местан беше освободен като председател на ДПС, като председател на Централния съвет на ДПС и като председател на парламентарната група на партията

Беше изключен от ДПС и като член. Това заяви пред журналисти говорителката на Движението за права и свободи Велислава Кръстева след края на заседанието на Централния съвет в Бояна. “В словото си днес г-н Доган, почетният председател на партията, завърши с думите, че такава ще бъде съдбата на всеки, който се изправи срещу интересите на България”, допълни още тя.

Ние от Blife.eu писахме, че има раздвижване на турските служби у нас и Местан ходи до посолството на Турция като подозирахме, че ще бяга от страната, защото и семейството му е било там ! При засилени мерки за сигурност се е провела срещата при Доган и всяка кола е била проверявана за бомби!Имало е политици, които са оставили държавният транспорт де от предпазливост къде от параноя те си знаят!

Всичко за Войната в ДПС

Efekt 2

След като Местан отговори, че това което се случва е нелегитимно! До него са застанали най-радикално настроените в ДПС!

Всичко за Войната в ДПС

Някои от лицата на снимката са и участници във филмът на Катарската телевизия, който беше сниман преди година за която ние писахме: ДПС започнаха предизборна кампания със скандално ВИДЕО

Сега докато Ахмед Доган се опитва да стяга редиците на ДПС и вече е посочил кой ще застанат на мястото на Местан.

Местан стяга нещо като революция вижте тук: Боя настана: Турците излизат на бунт!

От публикацията става ясно, че Външният министър на Турция ще държи реч на Тюркян чешма, Местан ще бъде до него. Турският външен министър Мевлют Чавушоглу ще бъде в област Кърджали на 26 и 27 декември. Той ще държи реч на Възпоменателния митинг край Тюркян чешма в село Могиляне. Ден по-късно ще вземе участие и на митинга в Момчилград.

Един депутат от БСП Таско Ерменков също се изказа крайно за Декларацията на Местан за което ние също писахме: Ето какво написа на стената си Таско Ерменков. Таско Ерменков остро осъжда позицията на Местан! Един от коментарите на нашата редакция бе следният: ако някой хвърли камък по Ораторите на митингът, които са от Турция дали това ще се зачете като атака срещу НАТО ?

Ние от Blife.eu не знаем дали в тази „Тиха и свята нощ” не се случват някой геополитически процеси с изместен център на тежестта! Новите назначения ли са четирите вълка, които обстреля символични Местан! Намек към Четин Казак , Мустафа Карадайъ,Рушен Реза и лидерът им Ахмед Доган ли трябва да са ? Това ли са геополитиеските процеси за който говори Доган или тихата промяна на етническите граници ?

Ахмет Давутоглу бе в България и се прегърнаха с Бойко Борисов на който пък му гледа на кафе самият Местан, а какво ли са му предрекли ?

И последен въпрос щом стана ясно от една декларация, че Турция е НАТО и ако не дай си Боже стане гражданска война в България нали НАТО ще дойдат да въдворят ред, а НАТО е Турция или нещо се обърках.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.